sept. 4, 2020
803 Views
0 0

Care sunt tipurile și tonurile de parfum pentru femei?

Postat de

Femeile adoră parfumul. Cu toate acestea, este o provocare să găsească un parfum potrivit și care să le sublinieze personalitatea. La urma urmei, un parfum nu numai că ar trebui să miroasă bine, să dureze mult timp și să fie cât se poate de discret, dar trebuie și să sublinieze propriul stil și caracter. Indiferent dacă este o aromă florală, fructată, proaspătă, orientală, fiecare parfum transmite un mesaj diferit.

Care sunt tipurile și tonurile parfumurilor?

Găsirea parfumului ideal care ți se potrivește cu adevărat și pe care îți place să îl porți ani de zile nu este atât de ușoară. Tipurile de parfumuri diferite te pot ajuta să găsești parfumul perfect.

Parfumurile feminine sunt împărțite în șase tipuri diferite:

 • romantice
 • plin de farmec
 • extravagante
 • seducătoare
 • elegante
 • fresh

Tipurile de parfum feminin

 • Parfumul extravagant

Femeia extravagantă iubește extraordinarul. Tot ceea ce este exotic și incitant exercită asupra ei o fascinație masivă. La fel ca femeia plină de farmec, îi place să iasă în evidență și de obicei are o mulțime de admiratori. Parfumuri exotice, orientale, în combinație ideală cu acorduri proaspete, așa cum sunt acele parfumuri arăbești damă, se potrivesc perfect dacă te afli în această categorie.

 • Parfumul romantic

Parfumurile florale și fructate alese de femeile romantice se caracterizează prin sensibilitate și emoționalitate. Ca femeie romantică, adori natura, apropierea emoțională și plimbările lungi. Notele înflorite precum liliacul sau trandafirul subliniază în mod ideal natura delicată și încântătoare.

 • Parfumul plin de farmec

Spre deosebire de femeile romantice, cele pline de farmec iubesc marele spectacol. Dacă te încadrezi în această categorie, atunci îți place să fii centrul atenției și apreciezi un aspect splendid, orbitor. Ca o femeie plină de farmec, lași întotdeauna o impresie de durată. Acordurile sunt pline de viață, de preferință în combinație cu note florale nobile și fine.

 • Parfumul seducător

Femeile seducătoare se caracterizează în primul rând prin natura lor senzuală și fermecătoare. Ca femeie seducătoare, știi exact cum să câștigi inima unui bărbat pentru tine. Parfumurile intense, feminine, de la Zafaran subliniază în mod ideal caracterul fermecător și fascinant. Dacă te numeri printre femeile seducătoare, cel mai bine este să alegi un parfum greu, cald, oriental.

 • Parfumul elegant

Femeile elegante au un pronunțat simț al stilului și sunt apreciate pentru bunul lor gust. Ele apreciază un comportament controlat, corect, se caracterizează prin maniera lor grațioasă și sunt de obicei tratate cu mare respect. Ca femeie elegantă, cel mai bine este să alegi parfumuri care să îți sublinieze perfect aspectul de bun gust.

 • Parfumul fresh

Femeia sportivă, pe de altă parte, pare modernă, relaxată, dezinvoltă și convinge prin maniera ei naturală, simplă. Este distractivă pentru toată lumea și este adesea apreciată de prieteni pentru bucuria de a trăi. În timpul liber îi place să fie activă și spontană. Dacă te numeri printre femeile sportive, parfumurile ușoare, proaspete și fructate sunt cele mai bune pentru tine.

Dacă un parfum ți se potrivește sau nu depinde în cele din urmă nu numai de caracterul tău, ci și de ceea ce vrei să facă parfumul și când alegi să-l porți. Înainte de a cumpăra, întreabă-te dacă dorești să porți parfumul doar seara sau, de asemenea, în viața de zi cu zi. De asemenea, întreabă-te dacă vei purta parfumul doar ca accesoriu sau ca parfum care subliniază, completează sau chiar îți modifică personalitatea.

Categorii:
LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *