mai 21, 2021
133 Views
0 0

Ce nu stiati despre centrele de colectare a fierului vechi

Postat de

Nu va lasati pacaliti de masinile sau electrocasnicele aruncate, muncitorii plini de forta si stivuitoarele ocupate; pana si un centru umil de colectare a fierului vechi obtine milioane de lei in fiecare an numai in Romania. Este mult mai ieftin pentru companii sa creeze metale noi din deseuri decat sa le extraga din minereuri. Santierele de fier vechi fac acest lucru posibil si ajuta la facilitarea acestui proces.

Centrul de colectare a fierului vechi joaca un rol critic

Santierele de fier vechi sunt o palnie de incredere care colecteaza, sorteaza si vinde fier vechi rafinariilor. Rafinariile cumpara fier vechi numai la vrac, ceea ce inseamna ca santierele de colectare aduna cantitati mici pentru a le vinde la preturi competitive.

Nu sunteti clientul

S-ar putea sa vi se para ciudat, dar nu sunteti clientul, ci furnizorul de fier vechi! Rafinariile sunt clientii acestor centre si, prin urmare, cei de la site-ul www.fier-vechi.net va atentioneaza sa nu va mirati daca muncitorii de la centrul de colectare fier vechi  nu va trateaza ca pe vanzatorul de marfuri din mall.

Exista o piata de valori pentru fier vechi

Deoarece preturile deseurilor metalice se schimba zilnic, centrele de reciclare cumpara la un pret mic si vand mai scump. Preturile fierului vechi se actualizeaza zilnic pe piata bursiera. Asadar, centrele de colectare cumpara deseurile dumneavoastra in functie de pretul pietei. Cu toate acestea, ele platesc intotdeauna mai putin decat pretul obtinut de la vand rafinarii.

Centrele pot vinde bunurile salvate pentru a fi reutilizate

Veti fi surprins sa aflati ca ati putea gasi comori in aceste centre de colectare a fierului vechi. Componentele de la anumite aparate, cum ar fi tamburul masinii de spalat sau piesele auto refolosibile, precum scaunele, usile sau motoarele sunt descoperiri extraordinare. Unele centre va vor permite sa va aduceti instrumentele si sa luati la schimb ceea ce aveti nevoie.

Valorificarea deseurilor se face prin intermediul unui magnet

Metalele sunt puse mai intai sub un magnet. Cele care sunt atrase de magnet sunt clasificate ca metale feroase. Cele care nu se lipesc de magnet sunt metale neferoase precum aurul, cuprul, aluminiul, otelul. Metalele neferoase sunt mai valoroase atunci cand sunt vandute sau cumparate.

Trebuie sa va sortati deseurile

Centrele de colectare a fierului vechi au modalitati renumite prin care sa se asigure ca va platesc mai putin decat valoreaza deseurile dumneavoastra. Una dintre modalitati este de a grupa totul laolalta si de a va plati un pret fix. Anticipati asta si sortati deseurile pe diferite categorii de metale pentru a obtine cea mai mare valoare.

Categorii:
Afaceri
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *