nov. 26, 2020
808 Views
0 0

Cel mai bun laptop Lenovo – ThinkPad

Postat de

Lenovo este una dintre cele mai mari companii specializate în industria IT, fiind cunoscută și pentru contribuția importantă de pe piața echipamentelor mobile. Lenovo a scos pe piață mai multe serii de laptouri și anume ThinkPad, Yoga, Legion, Flex și IdeaPad. Dintre acestea, cea care s-a remarcat cel mai mult și a fost cea mai apreciată de către clienți și specialiști este seria ThinkPad. În general, ThinkPad au fost construite pentru uz de zi cu zi și pentru mediul de afaceri.

Acest aspect le-a plasat în atenția specialiștilor și consumatorilor de IT. ThinkPad este de asemenea o linie de laptopuri business de la Lenovo cu cele mai bune tastaturi din lume. Durata de viață a bateriei cu care este echipată această linie este una extrem de mare. Este o alegere excelentă și pentru cei care vor să folosească aceste laptopuri în scop non-profesional. Deci, fie că vorbim de scopuri profesionale sau non-profesionale, ThinkPad nu încetează să se ridice la așteptările tuturor.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon

Unul dintre cele mai interesante modele de Lenovo ThinkPad care s-au remarcat este Lenovo ThinkPad X1 Carbon, fiind a 6a generație. Acest model a fost construit special pentru mediul de afaceri. ThinkPad X1 Carbon este cea mai bună alegere pentru persoanele care lucrează la birou, dar mai ales pentru persoanele care doresc să fie productive în afara biroului.

Acest model a fost desemnat de către multe studii și specialiști ca fiind cel mai bun laptop pentru business, iar acest lucru nu este de mirare pentru că seriile ThinkPad de la Lenovo s-au clasat mereu în topul laptopurilor destinate oamenilor din business.

Ca și caracteristici, laptopul Lenovo ThinkPad refurbished sau nu se mândrește cu faptul că este extrem de ușor și fiabil. Acesta are o greutate care pleacă de la 1.13 kg, iar durata de viață a bateriei este de peste 11 ore. De asemenea, beneficiază de una dintre cele mai bune tastaturi întâlnite până acum la un laptop și vine și în varianta HDR pentru a reda fotografiile și imaginile în culori vibrante și la un maxim de claritate.

Procesorul cu care este echipat ThinkPad X1 Carbon este un Intel Quad Core de generație a 8a cu o creștere de 35% față de generația anterioară și un PCIe-NVMe SSD cu o viteză extrem de rapidă. Pe lângă acest aspect, are loc pentru toate porturile cheie incluzând Intel Thunderbolt 3&m. Această tehnologie care are performanța Thunderbolt oferă viteze de până la 40GB la port USB C și alte conexiuni USB 3.0.

kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *