apr. 26, 2018
2595 Views
1 0

Cele mai sigure tipuri de incuietori pentru usi – sfaturile lacatusilor profesionisti

Postat de

Tipul de incuietori de usa pe care il utilizati pentru resedinta sau biroul dvs. joaca un rol important in determinarea nivelului de siguranta, securitate si confort. In loc sa poarte un breloc cu diferite chei, multi oameni opteaza pentru incuietori cu tastatura, care vin cu un numar de beneficii convenabile.

In timp ce, in trecut, sistemele de blocare fara cheie au fost utilizate in majoritatea institutiilor comerciale, in zilele noastre, ele si-au facut loc si in case rezidentiale, motiv pentru care producatorii precum Schlage, Yale si Mul-t-Lock, au inceput sa ofere astfel de sisteme si pentru utilizatorii obisnuiti.

Sa aruncam o privire rapida asupra diferitelor beneficii pe care le pot oferi incuietori de la tastatura:

 • Intrare si iesire fara cheie: Acesta este cu siguranta unul dintre avantajele cele mai proeminente ale utilizarii unei blocari cu tastatura. Acestea functioneaza exact ca o masina de bancomat, unde trebuie doar sa introduci combinatia de coduri secrete pentru a bloca sau debloca usile. Persoana care deschide nu mai trebuie sa-si faca griji in privinta deplasarii gresite a cheilor, deoarece codul de securitate poate fi impartit de catre proprietar cu orice numar de alte persoane.
 • Securitate imbunatatita: Tehnologia de ultima generatie a incuietorilor de securitate inalta, face imposibil ca intrusii sa intre in casa dvs. Cand aveti un sistem de blocare cu tastatura la domiciliu, oricine doreste sa intre, va trebui sa stie codul de securitate.
 • Coduri de intrare schimbabile: In cazul in care simtiti ca numarul dvs. de securitate este cunoscut de catre persoane neautorizate, puteti oricand sa modificati combinatia de cod intr-un interval foarte scurt. In plus, daca va schimbati sau inchiriati proprietatea, nu este nevoie sa schimbati incuietorile; tot ce trebuie sa faceti este sa va anuntati chiriasii care este codul de acces.
 • Mai multa siguranta pentru copiii dvs.: Nu mai trebuie sa va faceti griji cu privire la copiii dvs., care pot pierde cheile casei in timpul unei zile obositoare la scoala. Copilul tau nu va mai fi niciodata blocat pe afara, cand vine acasa de la scoala. Cunoscand codul de securitate, el va putea intotdeauna sa deblocheze usa si o data inauntru, usa se va bloca automat.
 • Design-uri unice: Se poate alege dintr-o gama larga de incuietori electronice pentru a se potrivi cerintelor individuale, gustului si stilului de viata de zi cu zi. Puteti gasi o gama larga de modele de incuietori, variind de la cele traditionale pana la cele futuriste si minimaliste. In plus, design-urile de inalta tehnologie ale acestor incuietori fac mult mai grea posibilitatea aparitiei efractiei. O masina pentru copierea acestui tip de incuietori nu a fost inca inventata.
Categorii:
Tehnologie
kontento.ro
  https://www.cril.ro/

  CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *