iul. 1, 2019
1112 Views
0 0

Coafuri moderne in simbioza dintre vechi si nou

Postat de

Esenta vechilor timpuri, conectata la formulele oferite de utimele trenduri in domeniu si transpuse prin experienta profesionistilor nostrii folosind produse profesionale, te determina sa vii ori de cate ori ai nevoie sa-ti conturezi aspectul podoabei capilare si nu numai ci sa beneficiezi de servicii complete de infrumusetare, la salon de infrumusetare Antica Hair Studio.

Nu este suficient ca un produs profesional este varf de gama daca cel care il aplica nu este avid de cunoastere si insetat de a-l aplica conducand spre nivel de arta ceea ce in alte saloane se defineste prin rutina.

La noi, indiferent ca ai nevoie de coafura par mediu, par lung sau scurt, ne daruiesti bucuria cu care iti aratam ca se poate mult mai mult si mereu mult mai bine.

Iti conturam chipul cu lumina, cu stralucire fiindca iti dam din prea plinul nostrum atunci cand cream un nou look pentru tine.

Discutand, te vom cunoaste si iti vom cunoaste personalitatea pentru ca vom lucra impreuna la forma podoabei capilare, tu ne vei spune cum esti si noi ti-o vom arata prin forma pe care o va capata parul tau.

Poti admira coafuri legere, excentrice sau fabuloase, cu iz antic , modern sau impletirea dintre celor doua curente in arta hair styling  accesand site-ul nostru https://anticastudio.ro/ , iti poti face o parere, exprima o dorinta sau visa ca asa vei putea arata si tu intr-o zi chiar daca parul tau nu este prea lung si are o lungime medie.

Si acea zi este foarte aproape de tine, ai nevoie doar sa ne contactezi pentru o programare si vei beneficia de o coafura par mediu la care profesionistii nostrii vor lucra cu pricepere si daruire folosind tehnica moderna si produse cosmetice de top.

Intotdeauna incepem cu o consultanta generoasa ca timp pentru ca tu sa ne arati laturile tale si sa ne putem aduce contributia benefic pentru ca si prin coafura sa estompam imperfectiunile tale si in acelasi timp sa scoatem in evidenta plusurile.

Aflam astfel bucatele din personalitatea ta si le aranjam ca pe un puzzele luand doar ceea ce ne trebuie pentru a-ti stabili ce doresti sa obtii vis a vis de stilul actual pe care il afisezi.Apoi incepem arhitectura parului tau.

Pentru ca da, precum arhitectii, bazandu-ne pe ceea ce avem, iti oferim rezultate spectaculoase.

Impletim mereu noul cu vechiul in aranjarea parului tau  adoptand un stil al tau care sa dea amploare naturaletii pe care o valorificam ca pe o noua extravaganta.

Cu maiestrie si migala, fiecare fir de par va fi asezat acolo unde trebuie sa-i fie locul si lucram cu fiecare in parte pentru a construi fir cu fir o coafura par mediu speciala pentru tine care vei deveni absolut incantatoare.

Si ori de cate ori vei reveni, vei primi o atentie deosebita din punct de vedere conceptual primind alte propuneri pentru a-ti aranja pe teme diferite si stiluri aparte, podoaba capilara.

Numai dupa ce ai beneficiat de infrumusetarea de la acest salon coafura Bucuresti si te vei privi in oglinda vei simti ca faci parte dintr-o poveste de odinioara impletita cu trairile tale de astazi.

Categorii:
LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *