apr. 26, 2018
2058 Views
0 0

Cosmetice bio

Postat de

Aceste cosmetice bio sunt produse cosmetice organice care au in compozitia lor doar ingrediente 100% naturale ce provin din plante crescute cu grija in culturi bio, astfel incat in bunurile finale nu veti gasi nici pesticide si nici alte substante chimice care pot face rau.

Cosmeticele bio sunt bune nu numai pentru organismul dumneavoastra, cat si pentru mediul inconjurator, deoarece substantele folosite au fost extrase din plante ce au crescut in perfecta armonie cu natura. Prin utilizarea acestor produse puteti sa va asigurati sanatatea pielii si a restului corpului.

Alergiile sau pielea hipersensibila sunt medii propice pentru cosmetice bio care nu ataca pielea asa cum o fac produsele gasite pe piata, in orice hipermarket. Pentru a sti ca acele produse sunt autentic bio, important e ca ele sa fie organice. Prin acest cuvant, produsele fac referinta la plantele din care se extrag toate ingredientele si care sunt crescute fara fertilizatori artificiali sau alte pesticide. Ceea ce trebuie luat in calcul este faptul ca din numarul foarte mare de substante chimice folosite in produsele conventionale, cele mai cunoscute, pe care nu le veti gasi in compozitia celor organice, sunt parabenii si sulfatii.

Ce cosmetice bio puteti gasi ?

La o simpla cautare pe internet puteti gasi o multitudine de cosmetice bio, cu ingrediente organice, precum :

mousse de corp bio– Pasta de dinti;

– Crema si uleiuri pentru corp;

– Unt de corp;

– Mousse si scrub de corp;

Gel de dus, sapun, sampon si balsam.

Ce beneficii aveti cand folositi aceste cosmetice bio?

Urmatoarele beneficii sunt doar cateva puncte importante in folosirea de cosmetice bio :

– Calitatea lor este superioara si nu exista reactii adverse la aceste produse, chiar daca pretul lor este mai ridicat;

– In cazul in care doriti sa scapati de riduri, cele mai bune solutii sunt cremele antirid bio, deoarece ele se bazeaza pe proprietatile plantelor naturale care sunt mult mai eficiente decat cele din ingrediente artificiale;

– Nu agreseaza si nu modifica starea de functionare a organismului, iar aceste produse naturale nu produc reactii alergice.

 

Aceste produse sunt recomandate tuturor femeilor care vor sa intretina pielea lor frumoasa si fara prea mari semne dupa anumite modificari precum nasterea sau scaderi si cresteri in greutate si chiar si adolescentilor. Corpurile acestora trec printr-o serie de transformari si acestia trebuie sa se adapteze la ele, fara a leza dermul.

Aceste tratamente naturale presupun un risc minim de alergii, datorate  lipsei de proteine sintetice.  Un alt ingredient pe care nu il contin cosmeticele bio este conservantul chimic, a caror actiune poate fi chiar nociva, de aceea pentru un tratament pe termen lung, cel mai benefic devine un tratament naturist, care nu include niciun risc.

Pentru cosmeticele bio, puteti gasi ingrediente precum  salvie, menta, rozmarin, salvie, apa termala sau aloe vera. Nu se vor gasi niciun fel de coloranti sintetici sau parfumuri care pot provoca iritatii de piele, acnee sau reactii alergice foarte grave.

bioboom

Daca sunteti interesati de achizitionarea de cosmetice bio si schimbarea stilului dumneavoastra de viata, puteti accesa pagina web Bioboom.ro unde puteti gasi produse bio de toate tipurile, inclusiv cosmetice bio la un pret foarte avantajos.

Categorii:
LifeStyle · Sanatate
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *