apr. 17, 2019
1590 Views
0 0

Costume de baie pentru sanii mici

Postat de

Tot timpul, pe plajă, am fost nevoita să petrec mult timp în costume de baie.

Și costumele de baie pentru sanii mici nu sunt întotdeauna cel mai ușor de gasit in magazine. Dacă sunteți ca mine și aveți un bust mic, vă puteți lupta pentru a găsi costume de baie care să funcționeze pentru dvs. Cele două sfaturi ale mele in această luptă sunt de a evita tendințele greșite și de a descoperi ceea ce a primit .

Nu-mi pasă cât de elegant este un stil de modă in materie de costume de baie. Dacă nu arată bine pentru mine, nu o voi purta. Nu voi fi confortabila sau încrezătoare.

Eu nu port pliuri în sus sau sutien puternic căptușit și am aceleași preferințe în costumele de baie. Deci, aceasta nu este o listă de costume de baie care vă vor face pieptul să arate mai mare – pur și simplu ceva care il va flatar.

Acum, ce port sunt costume de baie care distrag atenția de la dimensiunea pieptului pentru ca am o pereche de sani putin mici. În timp ce nu vreau să văd trei mărimi de dimensiuni mai mari, de asemenea, nu vreau să arăt ca nu e nimic acolo. Trebuie să găsesti acest echilibru.

Bandeaus este cel mai simplu drum pentru busturi mici sau pe intelesul tuturor pentru sani mici. De obicei, ele sunt în mijloc, dar acoperă întregul sân, care ascunde orice lipsă de clivaj. Orice lucru înțepenit sau răsucit în mijloc face o treabă excelentă in a distrage atenția de la o posibilă separare.

Triunghiurile și gâturile inalte sunt perfect măgulitoare, dar cred că se bazează mai mult pe preferințe. Din nou, cred că ar trebui să iti pui in evidenta ceea ce ai primit la nastere, așa că nu mă deranjează să purtați un bikini triunghiular fără separator. (Este opinia mea, dar cred că este doar un alt tip diferit de a fi sexy.) În partea opusă, gâturile înalte nu au, de obicei, atât de multe pentru a distrage atenția de la dimensiunea pieptului (adică nu volane, arcuri etc.) dar nu trebuie niciodată să vă faceți griji că nu ați avut separatoare dacă aceasta este preocuparea dumneavoastră.

Ce este de evitat

Push-up : Cred că este evident atunci când aveți sanii mici pe care încercați să-i faceți mai mari și, după părerea mea, nu cred că este un lucru foarte măgulitor. Și poate doar eu, dar cred că sunt foarte inconfortabile. De asemenea, am de obicei o problemă în care push-up-urile se disting și arată mai mult decât ceea ce este considerat necesar.

Sutienul tip sarma: Aceeași problemă ca și cu un push-upîntotdeauna holbandu-se, cel puțin pe mine, lăsând totul la vedere. Nu prea placut.

Sutienul tip lingura: Pentru noi cu sanii mici, cupele sunt o combinație nefericită pentru triunghi și un gât mare. Trebuie să avem cel puțin unul din cele două lucruri, vreau să spun!

Necaptusite : Aceasta este, de asemenea, o preferință, deoarece costumele de baie în aer liber sunt de fapt destul de populare pentru doamnele cu sanii mici. Și știu că am spus că nu port îmbrăcăminte sau sutiene sau costume de baie foarte căptușite, ceea ce este adevărat, dar nu mă simt confortabil să nu am nici un tip de suport sau acoperire.

 

Etichete:
· ·
Categorii:
LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *