dec. 7, 2019
989 Views
0 0

Cu Waterboyz si Start Up Nation ai parte de o afacere la cheie

Postat de

Pentru cei care isi doresc sa porneasca o afacere pe cont propriu, am o veste foarte buna: acum aveti posibilitatea sa achizitionati o afacere la cheie, cu ajutorul oferit de catre Waterboyz si programul Start Up Nation 2020. Daca va doriti sa obtineti acest lucru, atunci trebuie sa stiti ca domeniul de activitate catre care se focuseasa echipa celor de la Waterboyz, este cea de amenajari locuri de joaca pentru copii. Acestia sunt cei mai bun in domeniu si iti ofera echipamente de joaca, pe care le pot monta de la zero, la cererea clientilor lor. Acestia s-au facut cunoscuti inca din anul 2011, cand au inceput afacerea doar cu echipamente gonflabile, tobogane, trambuline si apoi s-au extins admirabil, acum gama lor de produse si servicii cuprinzand arii mai mari.

Ce rol joaca programul Start Up Nation aici? Ei bine, acesta ofera fonduri europene nerambursabile, astfel incat sa puteti sa achizitionati afacerea la cheie propusa de catre cei de la Waterboyz, care accepta plata la termen (adica prin cerere de plata) ceea ce scuteste clientul de costuri cu banca. Multe companii au avut succes pana in prezent si s-au bucurat de afaceri profitabile, datorita modului in care acestea au fost concepute si a consilierii profesionale oferita de compania Waterboyz. Consilierea joaca un rol foarte important in vederea atingerii succesului, dar si locul de unde aceasta vine. Este foarte important sa primesti o consiliere reala, adecvata si cat mai detaliata, pentru a avea garantia succesului si a unei afaceri de durata.

Fondurile europene desemneaza instrumentele de finantare nerambursabila alocate Statelor Membre ale Uniunii Europene (UE), pentru a reduce decalajele de dezvoltare economica si sociala dintre acestea. Fondurile europene sunt gestionate in comun de Comisia Europeana si de fiecare stat membru in parte. Pentru Romania, Fondurile Europene Structurale si de Investitii (Fondurile ESI) sunt principala sursa de finantare a Programelor Operationale, care au ca principal obiectiv implementarea Politicii de Coeziune economica si sociala la nivel national. Mai concret, Fondurile ESI cuprind:

  • Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR);
  • Fondul Social European (FSE);
  • Fondul de Coeziune (FC);
  • Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR);
  • Fondul European pentru Pescuit și Afaceri Maritime (FEPAM).

In momentul in care te-ai hotarat ca vrei sa fii propriul tau sef si sa iti creezi propria ta afacere, trebuie sa stii de la bun inceput ca acest lucru se poate dovedi a fi destul de complicat si totodata un proces de durata, deoarece implica multa rabdare si munca din partea ta. Ca si tanar (viitor) antreprenor, ai doua variante pentru care poti opta. Fie vei incepe de la zero o afacere si te vei ocupa de tot ceea ce tine aceasta, de la documentatie si pana la ustensile, produse si angajati sau poti achizitiona o afacere la cheie de la A la Z, unde va trebui sa te ocupi doar de afacere in sine. Personal, mi se pare ca varianta a doua este mult mai convenabila si acum este si posibila si usor de achizitionat, cu Waterboyz si Start Up Nation.

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *