ian. 6, 2019
1208 Views
0 0

Cum alegem aparatul de aer conditionat Split potrivit pentru casa

Postat de

Sunteți dispus să suferiti de căldură în această vară? Achiziționarea unui aparat de aer condiționat ar fi ideea perfectă pentru a obține racoare în casa dvs.

Dar, dacă sunteți hotarat  să faceți acest lucru, achiziționarea oricărui aparat de aer conditionat Split Gree de 9000 btu  va fi alegerea perfecta pentru dvs.

Există mai mulți factori pe care trebuie să îi țineți minte, inclusiv condițiile de cumpărare a celui mai bun aer condiționat split de pe piata.

Puteți alege cel mai bun aparat de aer condiționat cautand informatiile necesare!

Achiziționarea de aer condiționat tip split nu este niciodată o sarcină ușoară. Cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare sunt eficienta unui aparat de perete. De obicei, trebuie să știți că cel mai bun criteriu de clasificare  este în funcție de BTU pe care îl oferă. BTU este de fapt unitatea britanică termică. Există mai mulți factori pe care trebuie să îi luați în considerare împreună cu BTU, ratingul de capacitate și capacitatea maximă a unităților interioare și exterioare. BTU-ul general al celui mai bun split variază de la 9000 la 30000. Dacă dimensiunea camerei este mare, luați în considerare cumpărarea unui aparat mai mare.

Energy Star este, de asemenea, un alt factor de luat în considerare în timp ce achiziționați apaartul de aer conditionat! Recent, toate aparatele parcurg actualizări în transportul de energie. O mare parte depinde, de asemenea, de capacitatea de împărțire a aparatelor  împreună cu programul Energy Star al producătorilor. Fiecare dintre marcile diferite are propriile masuratori metrice si ajunge la o concluzie a Energy Stars.

In general, aparatele  cu BTU mai mare ar însemna în general că, consumă mai multă energie.

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *