feb. 7, 2021
1063 Views
0 0

Cum alegi cele mai bune anvelope de vara?

Postat de

Cele mai bune anvelope de vara sunt necesare deoarece cele de iarna nu sunt proiectate astfel incat sa faca fata conditiilor extreme impuse de temperaturile ridicate.

Dar care sunt cele mai bune anvelope de vara?

An de an, numarul de modele de anvelope de vara disponibile pe piata creste si alegerea celor mai bune anvelope de vara devine din ce in ce mai dificila. Daca vrei si tu sa afli care sunt cele mai bune anvelope de vara citeste mai departe. Exista din ce in ce mai multe anvelope fabricate in China, mai putin cunoscute dar si anvelope oferite de producatori cunoscuti pe piata. Iata in cele ce urmeaza cele mai bune anvelope de vara atat in ceea ce priveste performantele cat si raportul calitate/pret.

1.Michelin Defender T+H. Modelul Defender T+H al producatorului Michelin este un nou model de anvelope de vara de referinta in cee ace priveste confortul la rulare si durabilitatea. Cu conceptul sau Green X, modelul Defender T+H reprezinta un model de anvelope de vara din gama premium. Cu un kilometraj posibil de 145.000 de kilometri, acest model este unul din cele mai bune existente la momentul actual pe piata.

2.Pirelli P4 Plus. Anvelopele P4 Plus de la Pirelli reprezinta cel mai recent model al producatorului pentru anvelopele de vara. Acest model vizeaza sa ofere o lunga durata de viata si un confort sporit la rulare. Stabilitatea este si ea crescuta. P4 Plus reprezinta o alegere excelenta datorita capacitatii sale mari de kilometraj dar si pretului competitiv.

3.Continental Pure Contact LS. Pure Contact de la producatorul Continental ofera un amestec interesant de performanta si tinuta pe sosea, sunt ideale pentru masinile de lux si sport. Continental Pure Contact LS ofera o performanta globala solida care le permite conducatorilor auto sa se simta in siguranta de fiecare data cand urca la volan.

4.Yokohama Avid Ascend GT. Anvelopele de vara oferite de Yokohama te vor impresiona datorita comportamentului rutier in orice anotimp, asigurand totodata o rulare deosebit de silentioasa. Fabricate cu ajutorul uleiului obtinut din stoarcerea cojilor de portocala, cu alte cuvinte pe baza unei tehnologii revolutionare, aceste anvelope ecologice permit totodata o economie de carburant si o durata de viata prelungita.

5.Toyo Extensa A/S. Toyo Extensa A/S reprezinta un model de anvelope de vara ideale, un echilibru perfect intre caracteristici si calitate. Un model de anvelope de vara care se pliaza perfect pe nevoile consumatorilor aflati in cautare de un raport excelent calitate/pret.

Cum alegem cele mai bune anvelope de vara?

In primul si in primul rand, trebuie sa ne asiguram de faptul ca toate anvelopele de pe masina ta sunt din acelasi tip de anvelope, adica toate sa fie anvelope de vara. Trebuie sa cunosti dimensiunea necesara de anvelope.

Pentru asta, poti verifica placa de informatii din interiorul usii laterale a soferului. Dupa ce ai identificat dimensiunea necesara, iti vei fixa bugetul alocat, aspectul si marca anvelopelor de vara dorite. Achizitionarea anvelopelor de vara se poate face si online, trebuie sa introduci pe site doar tipul si dimensiunea.

Apoi poti selecta confortul la rulare, uzura si nivelul de zgomot.

Categorii:
Auto-Moto
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *