nov. 16, 2021
26 Views
0 0

Cum influenteaza jucariile sexuale viata de cuplu

Postat de

Jucariile sexuale pot conta foarte mult in viata intima a unei persoane sau a unui cuplu. In timp ce unele cupluri considera ca este intimidant sa introducajucarii sexuale in dormitor, altele considera jucariile sexuale pentru cuplu o modalitate sigura de a incalzi putin situatia.

Dar de ce? Datorita utilizarii lor, descoperi multe despre tine si partenerul tau. Popularitatea jucariilor sexuale, pe care le poti cumpara si de la un sex shop online, a crescut intr-adevar in ultimul deceniu. Multe cercetari, precum si datele despre vanzari, sugereaza ca tabuurile din jurul vibratoarelor si a altor jucarii sexuale femei si barbati, nascute pentru a spori placerea individuala sau reciproca, se dizolva pe masura ce mai multe cupluri cauta un tip de tehnologie mult mai intim.

Cresterea placerii fizice creste, fara indoiala, placerea sexuala. Dar cum afecteaza folosirea jucariilor sexuale satisfactia pe care ambii parteneri o obtin in relatia lor generala? Aceste jucarii sexuale ajuta cu adevarat armonia sexuala a cuplurilor, indiferent daca sunt folosite pentru autoerotism sau in cuplu. 

Alte cercetari au aratat ca barbatii care folosesc in mod regulat jucarii sexuale barbati pentru ei insisi, partenerii lor sau ambii, au un “scor” mai mare in ceea ce priveste masurarea functiei erectile, intensitatea orgasmului, a dorintei sexuale si a satisfactiei sexuale, comparativ cu barbatii care au folosit rar sau niciodata o jucarie sexuala. Acest lucru elimina orice prejudecata sau stigmatizare sociala conform careia jucariile pentru adulti erau considerate utile doar pentru cei singuri sau femei.

Nu sunt surprinzatoare gusturile femeilor, carora li s-a atribuit intotdeauna folosirea acestor instrumente. Cele mai iubite si vandute jucarii sexuale pentru femei sunt cele de design, colorate si cu forme deosebite.

Vibratoare in cuplu

Motivele care imping oamenii spre a alege jucariile sexuale sunt legate in esenta de curiozitate si dorinta de a descoperi noi modalitati de distractie reciproca si explorare sexuala. Mai ales cuplurile care sunt impreuna de multa vreme fac adesea un efort pentru a-si mentine viata sexuala cat se poate de interesanta. Astfel, aceste jucarii sexuale, devin un instrument de revigorare a pasiunii initiale si ajuta la mentinerea pasiunii in cuplu.

Folosind jucariile sexuale, cuplurile comunica mai mult

Tot conform studiilor despre cum s-au schimbat obiceiurile sexuale in ultimul deceniu, un fapt important se refera la comunicarea dintre parteneri: cuplurile care folosesc vibratoare raporteaza ca comunica mai des, fie ca este vorba despre sex sau despre probleme legate de viata de zi cu zi. Cei care nu folosesc vibratoare nu au insa acelasi nivel de deschidere si comunicare. Cuplurile care folosesc jucarii sexuale sunt mai precise in a oferi indrumari partenerilor lor in timpul actului sexual. Pe langa comunicare, atunci cand vine vorba de sex, oamenii trebuie sa fie capabili sa dea indrumari. In cuplurile care folosesc vibratoare, cel putin unul dintre cei doi parteneri nu are nicio retinere in a da indicatii in ceea ce priveste cautarea propriei placeri in pat, ghidand confortabil partenerul in directia corecta.

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *