nov. 22, 2021
38 Views
0 0

Cum poți să devii reseller hosting

Postat de

În lumea de business de azi prezența în mediul online este cu adevărat necesară. Orice afacere care se respectă și care vrea să rămână competitivă ia în calcul și prezența în mediul online prin intermediul unei pagini web. Fie că este o pagină de prezentare a companiei, fie că este un site prin care se comandă și se vând produse online, tot mai multe companii aleg să aibă și versiunea de online.

Din punct de vedere tehnic pentru ca o pagină web să fie funcțională este nevoie de o găzduire web performantă care să țină site-ul în condiții de funcționalitate bune, indiferent de cât de mare este traficul. Adică fiecare site web trebuie să aibă locul lui pe Internet pentru a putea funcționa, dar mai ales să aibă resursele necesare pentru a avea o viteză mare de încărcare, pentru a nu se bloca și pentru ca toate datele să fie în siguranță.

Odată cu această nevoie și dorință a companiilor de a avea propriile site-uri a apărut și o nouă oportunitate de business: reseller hosting.

Această oportunitate este potrivită în special celor care oferă deja servicii pe Internet clienților și vor să își îmbunătășească portofoliul, dar nu este exclusiv. Poți chiar tu să începi să devii un furnizor de web hosting, cumpărând servicii de la companii mai mari pe care să le vinzi mai departe altor clienți de ai tăi.

De exemplu dacă ești un graphic designer, creezi site-uri sau oferi servicii de branding este perfect dacă poți să le oferi clienților tăi și găzduirea site-urilor lor. Este un win-win pentru toată lumea: clienții tăi au în același loc tot ce au nevoie iar tu îți vei extinde gama de servicii și evident vei avea un profit mai mare pentru afacerea ta.

Și să devii reseller hosting este mai simplu decât ai crede la prima vedere.

Nu trebuie decât să găsești o companie care se ocupă cu găzduirea web cu servicii performante și să cumperi de la ei facilitățile de web hosting pentru a le transfera mai departe clienților tăi. Poți să faci propriile pachete pe care le vinzi mai departe clienților tăi și în același timp să ai siguranța că ceea ce le oferi este perfect funcțional și de calitate pentru că vei beneficia de întreg suportul din partea companiei de la care cumperi tu inițial aceste servicii.

Vezi ce oportunități ai pentru a deveni reseller hosting, aici: https://www.hostx.ro/gazduire-site/hosting-reseller-gazduire-SSD-linux.html

Iată cum funcționează pe scurt întregul mecanism de hosting reseller:

– Identifică o companie care oferă servicii de web hosting și asigură-te că acesta îți va deveni un partener eficient în afaceri. Studiază serviciile pe care le are, modalitățile prin care oferă servicii de găzduire web și care sunt condițiile comerciale.

– Cumpără varianta de web hosting potrivită împreună cu toate beneficiile tehnice pe care le vei avea la dispoziție și poți să îți creezi propriile pachete pe care le vinzi mai departe altor clienți mai mici.  Alegând un pachet de găzduire reseller vei avea acces la un anumit nivel de resurse – storage SSD, numar de conturi cPanel, etc. – pe care le vei putea distribui clienţilor tăi.

– Le poți oferi caracteristici proprii clienților tăi, asemănătoare cu cele oferite de firma de hosting de la care cumperi tu, cum ar fi e-mailul, panoul de control, scripturi suplimentare și instrumente de monitorizare.

– Partea bună este aceea că poți intermedia această tranzacție, îți poți îmbunătăți portofoliul de servicii oferit clienților tăi și în același timp să beneficiezi de suport din partea companiei mamă: infrastructura de găzduire va rămane în administrarea companiei de web hosting de la care cumperi tu și care îți va oferi suport ori de câte ori vei avea nevoie.

Categorii:
IT&C
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *