mart. 25, 2019
1655 Views
0 0

Cum sa ai o manichiura frumoasa

Postat de

Pentru ca am observat ca din ce in ce mai multe doamne si domnisoare isi doresc sa aiba o manichiura frumoasa si eleganta care sa fie realizata acasa fara sa cheltuie sume mari la salonul de manichiura, am decis sa va oferim cateva sfaturi in realizarea manichiurii perfecte la voi acasa prin alegerea produselor profesionale de manichiura.

 

Ca sa realizezi manichiura la tine acasa ai nevoie in primul rand de o lampa uv de unghii profesionala Janet Nails. Sunt 2 tipuri de lampi de manichiura din care poti sa alegi:

 

– pentru manichiura realizata la tine acasa iti recomandam lampile de unghii cu tub sau bulb – care au o putere mare de pana la 38W si ofera un randament bun. Din pacate durata de viata a tubului este de ~ 100 de ore. Cand tubul se arde, el va trebui inlocuit.

 

– pentru manichiura realizata la salonul de comsetica – recomandam lampile de unghii cu LED care au o performanta ridicata, putere constanta de 48W si durata de viata foarte lunga.

 

Lampile de unghii se aleg in primul rand dupa putere pentru ca acest factor determina cat de rapid, uniform si bine se vor usca unghiile tale.

 

Lampile cu tub au o putere maxima de 36w – fiecare tub sau bulb ofera o putere de 9W.

 

Dar lampile cu LED ofera o putere intre 6-48W in functie de putere se poate usca o mana intreaga. Pentru o performanta maxima iti recomandam ca puterea sa fie cat mai mare.

 

Acum ca ai aflat cu se alege lampa cu uv hai sa vedem cum poti alege gelul de unghii Janet Nails.

 

Acesta se alege in functie de lungimea unghiilor tale – daca vrei sa iti faci manichiura pe unghii lungi – alege un gel care sa fie mai dens si care sa nu curga.

 

Dar daca iti doresti sa iti faci manichiura pe unghii scurte iti recomandam sa alegi gelurile cu densitate medie pentru ca sunt mai usor de modelat si sunt ideale pentru incepatoarele in domeniul aplicarii unghiilor cu gel.

 

Cateva avantaje ale gelurilor de unghii sunt ca ele fac ca manichiura sa reziste pana la 3 saptamani – iar astfel vei avea o manichiura eleganta care sa atraga atentia atat prin forma dar mai ales prin culoare.

 

Daca unghiile tale au probleme precum cresterea grea, casarea, poti sa alegi unghiile cu gel pentru ca vor proteja unghia naturala.

 

Pentru realizarea formei potrivite a unghiilor tale iti recomandam sa alegi si o penseta / pensula de unghii.

 

Descopera si gama de lacuri de unghii Janet Nails care iti va da sansa sa te bucuri de unghii elegante.

Categorii:
LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *