iul. 3, 2019
1932 Views
0 0

Cum sa transformi mobila veche intr-o piesa senzationala

Postat de

Cu siguranta, in casa ta, exista macar o piesa de mobilier, sau chiar mai multe, al caror aspect nu mai este asa ca odinioara. Ori sunt vechi, ori a avut loc un incident care le-a deteriorat. Desigur, multa lume ar recurge la cumpararea unui produs nou, insa poti scapa mult mai ieftin. De ce sa dai bani pe o piesa de mobilier noua, daca o poti reconditiona pe cea veche? Si nu vorbim despre o firma specializata care te poate ajuta sa faci asta, pentru ca, cu ajutorul produselor de la Folina, poti reda stralucirea mobilei tale chiar tu. In plus, nu ai nevoie de un buget mare, ci doar de autocolant mobila. Pe site-ul Folina .ro ai disponibile peste 80 de modele.

Cu ajutorul unui autocolant pentru mobila poti schimba o culoare demodata sau care nu iti place, poti schimba aspectul invechit al mobilierului, poti ascunde zgarieturi sau alte deteriorari prezente pe suprafata. Cu putina indemanare si imaginatie, mobila din casa ta nu numai ca poate avea o noua infatisare, ci poate fi chiar mai frumoasa ca inainte. Poti face chiar tu aceasta operatiune, in cativa pasi simpli.

  1. In primul rand, alege tipul de autocolant pe care il doresti pentru mobila ta. Ai disponibile culorile naturale ale lemnului,sau culori moderne si imprimeuri tip marmura sau granit.
  2. Masoara suprafata care trebuie acoperita inainte de a comanda. Asa vei sti exact de cat ai nevoie. Ca un sfat: comanda intotdeauna o bucata de autocolant mai mare, in cazul in care compromiti, din neatentie, o anumita suprafata de folie.
  3. Pregateste suprafata ce trebuie colanta. Aceasta trebuie degresata, stearsa de praf si lasata bine sa se usuce inainte de a aplica folia.
  4. Inainte de a decupa folia, mai repeta masuratorile,pentru a fi sigur ca dimensiunile sunt cele exacte. Cu atentie si precizie, dupa ce ai marcat dimensiunile pe interior, taie folia.
  5. Este recomandata, pentru aplicarea autocolantului, folosirea unei raclete din pasla sau a unei raclete din plastic care are o parte cu pasla. Acestea nu zgarie folia.

Nu ai nevoie de un specialist pentru a face acest lucru. Prin acesti pasi simpli, chiar si un copil va putea aplica autocolantul de la Folina. Pentru mai multe informatii, intra pe Folina.ro!

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *