mart. 27, 2021
1786 Views
0 0

De unde poți lua un credit IFN în rate?

Postat de

Din cauza situatiei din Romania in care salariul minim sau cel mediu este mic in comparative cu nevoile romanilor, de multe ori cetatenii ajung in situatia de a solicita creditul de nevoi personale.

Astfel, cei care isi doresc o reamenajare a locuintei sau cei care au probleme de natura medicala, de multe ori se inscriu la contractarea unui imprumut pentru nevoi personale.

In unele cazuri, anumite persoane nu pot obtine imprumuturi de nevoi personale de la bancile comerciale, deoarece acesti oameni  fie sunt  inregistrati ca rau platnici fie sunt raportati la biroul de credit.

VivaCredit este primul IFN care acorda imprumutul de bani de pana la 2000 de lei cu 0% dobanda la inceput in cele 30 de zile.

Alt IFN este CreditFix , care ofera imprumut suma de pana la 4000 de lei, dintre care primii 2000 de lei cu 0% dobanda.

Credius este un IFN ce ofera pana la 20000 de lei imprumut cu dobanda care variaza.

Un tip de IFN distinct de cele amintite mai sus il reprezinta OceanCredit. Acesta are doua tipuri de credite cu aprobare imediată: CRAB si Pinguin. La creditul CRAB valoarea imprumutului de maxim 1500 de lei pentru 15 zile si la creditul Pinguin valoarea imprumutului este de la 500 de lei la 4500 de lei pentru 90 de zile.

Alte tipuri de IFN-uri sunt Provident si EasyCredit. In cazul celor de la EasyCredit imprumutul care se solicita impune o garantie imobiliara.

In cazul IFN-urilor ideal ar fi ca oemanii sa solicite credite cu rambursarea pe un termen mai scurt, datorita dobanzilor mari pe care le impugn.

Astfel, unele IFN-uri cer doar buletinul cum e cazulcelor de la  Provident  si a celor de la iCredit pentru accesarea unui imprumut, nefiind necesare alte acte aditionale.

Avantajul acestor institutii nebancare este si acela ca odata primita aprobarea dosarului, unele dintre aceste institutii va pot vira banii in cont in aceeasi zi.

Un alt avantaj ar fi acela ca se pot contracta mai multe imprumuturi de la mai multe IFN-uri pentru acoperirea nevoilor dumneavoastra. Insa aici intervine comisionul de mentenantalunara, taxa analizei de dosar sau comisionul de rambursare.

Este bine de stiut la ce riscuri si costuri se expune o persoana cand solicita asemenea credite.

In comparative cu unele banci, IFN-urile pot avea conditiile de aplicare mult mai relaxante si datorita faptului ca cer un venit mediu garantat de 300 de lei.

De altfel, bancile au alte conditii, mai ales in timpul unei crize mondiale. In astfel de situatii, bancile sunt puse in situatia de a oferi imprumuturi cu dobanda cat mai micapentru a creste productivitatea si economia. In schimb, acestea ofera conditii de imprumut foarte aspre in cazul persoanelor fizice pentru a-si asigura protectia fata de riscurile din piata.

In obtinerea urgenta de azi cu aprobare pe loc a unui  imprumut rapid nebancar, denumit si credit de nevoi personale sau mai exact bani imprumutati urgent doar cu buletinul este nevoie doar de o solicitare. Aceasta solicitare se face urgent online si este asemeni ca un fulger aprobat  online, fara sa necesite prezenta la vreo banca comerciala.

Categorii:
Finante-Banci
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *