aug. 3, 2018
1492 Views
0 0

Dieta ketogenica – alegerea inteligenta a zilelor de vara

Postat de

Dieta ketogenica – alegerea inteligenta a zilelor de vara

O dieta keto este cunoscuta pentru nivelul scazut de carbohidrati, in care organismul produce cetone in ficat pentru a putea produce energia necesara functionarii unei zile normale din viata fiecarui om. Aceste informatii pot fi gasite cu usurinta intr-o dieta ketogenica carte, citind cele mai importante informatii legate de aceasta.

Cand mancati ceva bogat foarte bogati in carbohidrati, corpul dvs. va produce glucoza si insulina.

Ce este glucoza?

Glucoza este o molecula gasita in corpul uman si are proprietatea de a se converti si de a produce energie, astfel incat organismul sa s poata simti bine in continuare.

Ce este insulina?

Insulina este produsa pentru a procesa glucoza in sangele organismului, transferandu-l  in jurul corpului.

Deoarece glucoza este utilizata ca energie primara, grasimile acumulate nu sunt risipite ci stocate in organism. De obicei, pe o dieta normala, carbohidrati ce detin valori mai mari, vor folosi glucoza ca forma principala de energie. Prin scaderea aportului de carbohidrati, organismul este indus intr-o stare denumita de medici: „cetoza”.

Ce este cetoza?

Cetoza este un proces natural pe care organismul il initiaza pentru a ne ajuta sa supravietuim atunci cand aportul alimentar este scazut.

Pierderea in greutate

Dieta ketogenica utilizeaza, in esenta, grasimea corporala ca sursa de energie – exista astfel avantaje evidente in ceea ce priveste lupta fiecarui om cu kilogramele acumulate in plus. Astfel, nivelul insulinei (hormonul de stocare a lipidelor) scade considerabil, ceea ce transforma functionarea metabolismului fiind favorizata arderea mai rapida a continutului grasimilor.

Zaharul din sange este sub control

Keto reduce in mod natural nivelul zaharului din sange datorita tipului de alimente ce necesita a fi consumate odata ce va este recomandat aceasta dieta minune. Studiile arata ca dieta ketogenica este o modalitate mai eficienta de a se consuma zilnic un raport de calorii jos, putand sa previna chiar si aparitia diabetului.

Cartile ce detin aceste informatii keto sunt esentiale atat pentru doamnele care isi doresc un corp de revista cat si pentru domnii ce isi doresc sa slabeasca incetul cu incetul. Este recomandat ca aceasta dieta sa fie prescrisa de un medic pentru a se putea evita toate neplacerile avute.

 

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *