apr. 27, 2021
2417 Views
0 0

Energie pozitiva prin alimentatie, la YOUness WELLness Clinic & Retreats, ne spune Dr. Vanessa Youness

Postat de

Hrana poate sa-ti fie medicament, asa cum spuneau inteleptii, sau poate sa-ti fie otrava. Iti poate oferi energie pozitiva sau iti poate intuneca mintea, la fel cum te poate vindeca ori iti poate declansa stari de anxietate sau furie.

Mereu am considerat ca a manca este un act sacru. Felul in care au crescut acele alimente, energia vie din ele, fe­lul in care diferitele substante chimice sunt metabolizate de catre organismul nostru. Toate acestea sunt niste proce­se fascinante, daca stai sa le analizezi in profunzime.

Iata, deci, cum putem sa ne incarcam cu energie pozitiva prin hrana:

La YOUness WELLness Clinic & Retreats, punem mare accent pe  Hrana vie (fructe si legume proaspete sau gatite astfel incat sa-si pastreze proprietatile, pana la o tem­peratura de 37 grade Celsius) vinde­ca, alcalinizeaza, energizeaza. Hrana moarta induce aciditate si prin urma­re boala, dar genereaza si sentimente de teama, depresie, transmise energe­tic de la animal catre om.

Procurati-va hrana constient: alegeti acele alimente mai lovite, mai mici, mai mult de la piata decat de la super­market, iar daca gasiti si un vierme, bucurati-va: este o garantie a caracte­rului organic!

Gatiti constient: noi ii transmitem mancarii emotiile noastre, asa cum au aratat si celebrele experimente ale doctorului Masaru Emoto; asa ca de­tasati-va de orice probleme atunci cand gatiti si incarcati hrana cu trairi constructive si pozitive.

Mancati constient: Nu va asezati la masa cand sunteti nervosi, anxiosi, deprimati sau cand aveti o discutie in contradictoriu. A te hrani constient mai presupune si sa savurezi manca­rea cu toate simturile. Sa te bucuri de mirosul lamaii pe frunzele proaspete de salata, sa iti incanti privirea cu fru­moasele culori ale condimentelor, sa simti textura moale a unui smoothie care iti gadila limba. De asemenea, ar trebui ca de fiecare data cand ne ase­zam la masa, sa oferim naturii macar un gand de recunostinta pentru ca avem ce manca, pentru ca ne-a oferit atata diversitate, atatea gusturi si aro­me, atat de multe culori.

Cum ar arata niste retete care ne ali­menteaza cu energie pozitiva? YOUness WELLness Clinic & Retreats, va astepta sa le degustati si sa va energizati!

 

Categorii:
Sanatate
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *