oct. 19, 2023
118 Views
0 0

Evenimentul treasure-hunt Vegeta „Play, Discover & Win Mistery Box” a stârnit entuziasmul la Caro Hotel din București

Postat de

Pe 26 septembrie 2023, Bucureștiul a fost martorul unui eveniment deosebit în lumea culinară și mondenă românească, și anume treasure hunt Vegeta „Play, Discover & Win Mistery Box”. Găzduit cu stil și eleganță în La Vitrine Restaurant din cadrul prestigiosului Caro Hotel, acest eveniment a adus laolaltă influenceri, bloggeri și iubitori ai bucătăriei, pentru a celebra un brand de renume mondial și a căuta comori delicioase.

DSC_9701

Evenimentul, organizat sub îndrumarea minunatei echipe de la PR Avenue by Mariana Sebe și Vegeta, a fost plin de momente memorabile și distracție nelimitată. Atmosfera a fost încărcată cu o bucurie contagioasă, pe măsură ce participanții s-au aventurat în căutarea comorilor ascunse, reprezentate de produsele Vegeta. Punctul culminant al brunch-ului a fost momentul așteptat cu nerăbdare: deschiderea „Mistery Box,” care a dezvăluit comorile delicioase și surprizele pregătite cu grijă de către echipa Vegeta.

DSC_9807

Printre invitații speciali s-au numărat influenceri celebri, precum Dana Savuică, Florentina Opriș, Surorile Călătoare, Dana Luțu, Tatiana Diaconescu, Diana Mariana Niță, Florin Burescu și mulți alții, care au adus cu ei entuziasmul lor caracteristic și pasiunea pentru gastronomie.

DSC_9477

Această ocazie specială nu a fost doar despre savoarea produselor Vegeta, ci și despre celebrarea istoriei remarcabile a acestui brand de top. Luând ființă în 1959, în Croația, Vegeta a devenit rapid o stea în universul culinar global. Cu producția sa crescând de la 16 tone în 1961 la milioane de tone în prezent, Vegeta a inspirat gurmanzii din întreaga lume.

DSC_9859_A

De-a lungul anilor, Vegeta a evoluat și s-a adaptat, devenind o marcă iubită nu doar în Europa, ci și în America și Australia. Ambalajele sale au fost reînnoite pentru a se alinia tendințelor actuale, iar gama sa s-a extins pentru a include opțiuni naturale și organice, cum ar fi Vegeta Natur și Vegeta BIO.

DSC_9473

Treasure-hunt-ul Vegeta „Play, Discover & Win Mistery Box” a fost o experiență excepțională pentru toți participanții, o oportunitate de a sărbători trecutul și viitorul acestui brand emblematic. Susținerea continuă și entuziasmul de a împărtăși bucuria gustului autentic cu cei prezenți a creat un eveniment remarcabil.

DSC_9490

Vegeta continuă să fie o sursă de inspirație pentru iubitorii de mâncare din întreaga lume și promite să surprindă și să bucure în continuare cu produsele sale de calitate superioară.

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *