iun. 18, 2019
1316 Views
0 0

Informatii pentru alegerea unei camere supraveghere wireless pentru apartament

Postat de

In ziua de azi cu totii am devenit dependenti de tehnologie. In orice parte ne-am intoarce privirea vom observa ca lumea reala este inlocuita treptat treptat de lumea virtuala. Acasa, in masina, in autobuz, in metrou, majoritatea oamenilor au un singur lucru in comun: telefonul. Si nu doar la propriu, ci si la figurat. Am uitat sa relationam, am uitat sa socializam, sa ne intalnim, sa privim in ochi pe cineva. Uneori nici nu mai avem curajul de a face asta. Prezenta telefonului mobil in viata fiecaruia ne-a transformat in niste roboti ambulanti, care isi desfasoara activitatile “lumesti” din reflex, iar telefonul este modul de a ne refugia de ceea ce ne inconjoara direct. Ne ascundem in spatele unui ecran in loc sa ne bucuram de viata de zi cu zi, de agitatia unei multimi, de zgomotul unei masini, de parfumul florilor sau ciripitul pasarilor.

Cu toate acestea, cu toate dezavantajele pe care ni le aduce lumea virtuala prin telefonul mobil, acesta din urma aduce cu sine si o serie de calitati. Printre ele se numara posibilitatea de a ne conecta oricand, de oriunde cu oameni din diferite culturi si colturi ale lumii. Putem afla informatii in timp real din orice domeniu. Putem tine legatura cu cei dragi in orice moment. Pornind de la acest ultim aspect, prin intermediul telefonului mobil putem fi mai aproape ca niciodata de familia noastra. Accesarea unei camere supraveghere wireless de la distanta, prin internet, ne ajuta sa vedem, auzim si vorbim cu cei dragi indiferent de distanta care ne desparte.

O camera supraveghere wireless este un gadget folosit de tot mai multi consumatori. Este acel obiect de care devenim dependenti, prin simplul fapt ca ne faciliteaza accesul cu cei de acasa. Camerele wireless sunt niste camere supraveghere ce nu necesita cablaj, tot ce au nevoie este de alimentare continua. Si mai au nevoie de ceva: de o conexiune la internet. Conectarea la reteaua wireless se realizeaza in cativa pasi simpli descrisi in propectul fiecarei camere de supraveghere wireless in parte. Fiecare producator pune la dipozitia utilizatorului o aplicatie de mobil prin intermediul careia poate accesa camera wireless oricand doreste. Nici nu este nevoie sa ne atentionam familia sa ii urmarim, simplul fapt ca putem verifica in orice moment ce se intampla acasa ne aduce linistea sufleteasca.

Ideale pentru apartament sunt camerele supraveghere wireless robotizate. Prin acest ultim termen se intelege posibilitatea de a roti camera atat in plan vertical, cat si in plan orizontal. Este modul eficient de a monitoriza o intreaga incapere cu ajutorul unei singure camere wireless. De regula, acestea sunt prevazute cu leduri IR ce asigura o buna vizualizare si pe timpul noptii sau atunci cand conditiile de lumina nu sunt tocmai favorabile.

Mai mult decat atat, o buna parte din camerele IP wireless prezente pe piata includ slot pentru introducerea unui micro SD card. In functie de capacitatea declarata de producator, o camera IP poate suporta un card de 32GB si poate ajunge pana la 128GB, unele chiar si pana la 256GB. Prin urmare puteti inregistra imaginile suprinse de camere in mod continuu, iar la umplerea cardului, vechile inregistrari se vor sterge si vor fi inlocuite de cele noi. Inregistrarea facandu-se in bucla, nu veti pierde nicio clipa evenimentele cele mai importante de acasa.

Rezolutia camerelor wireless este importanta, mai ales daca intentionati sa obtineti imagini detaliate. Tineti cont, insa, ca o buna rezolutie necesita si o banda foarte buna de internet. Cele mai comune sunt camerele de 1MP cu rezolutie HD 720P. Ofera o imagine foarte buna atat ziua, cat si noaptea. Cu cat rezolutia este mai mare, cu atat claritatea imaginii se va imbunatati, iar detaliile vor fi mai pronuntate.

In magazinul online www.1CCTV.ro veti regasi cea mai mare varietate de camere supraveghere wireless, cu produse provenite de la cei mai importanti producatori din domeniu, camere testate in piata de multi ani, cu review-uri multiple. Nu ezitati sa alegeti calitatea inainte de toate.

Categorii:
IT&C
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *