feb. 11, 2021
735 Views
0 0

Jucaresti.ro – Locul in care vei gasi jucarii pentru orice varsta

Postat de

Nu suntem niciodata prea batrani pentru a ne juca. Iar acest lucru ne este demonstrat mai ales atunci cand avem un animalut de companie, un copil sau un nepotel. Dar, de cele mai multe ori, jocul este prezent in fiecare zi din viata noastra in diferite forme. Si nu e de mirare de ce, jocul inseamna cunoastere, iubire, distractie si chiar dezvoltarea abilitatilor. Iar atunci cand vorbim de jocul dintre un copil si parintele sau un nepot si bunicul sau, acesta se va transforma intr-un liant si va contribui la intarirea relatiilor dintre acestia. Bineinteles ca joaca va aduce mult mai multe beneficia celui mic, acesta va avea ocazia sa descopere si sa cunoasca lumea care il inconjoara, dar si pe sine, evoluand in propriul sau ritm; il va invata sa imparta sa socializeze si sa devina mai activ; il va ajuta sa se dezvolte armonios si sa comunice mai usor cu cei din jurul sau.

Pe jucaresti.ro vei gasi o multime de jocuri potrivite pentru orice varsta, de la joc din lemn, joc animale din lemn, joc de constructie, joc de manipulare, joc cu forme din lemn, dar si seturi de creatie, puzzle-uri, carti si harti, mobilier pentru camera copiilor, panouri si afise educative si multe, multe altele. Mai mult decat atat, comenzile ce depasesc 200 lei, vor beneficia de transport gratuit, dar si de un cadou. Cadoul este reprezentat de o cutie cu jucarii pe care acesti o numesc Surprizeta.

Daca doresti sa cumperi un sortator de forme cu animale din lemn il gasesti tot la ei. Acest joc este unul de manipulare si dexteritate, dar si de cunoastere. Mai mult decat atat cei mici vor fi mai mult decat incantati sa potriveasca fiecare animal cu forma unica de pe peretele fermei. Iar jocul poate fi jucat ori de cate ori copilul doreste, caci atunci cand toate animalele sunt in siguranta in interior, acoperisul fermei poate fi indepartat si animalele scoase pentru inca un joc! Nu mai sta pe ganduri si cumpara aici jocul care va aduce zambetul pe fata celui mic.

 

kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *