iun. 25, 2021
355 Views
0 0

Lucruri pe care multi oameni uita sa le faca atunci cand se muta

Postat de

Planuiesti sa te muti in viitorul apropiat? Atunci, cu siguranta, iti doresti ca aceasta mutare sa se desfasoare fara probleme. Una dintre cele mai bune modalitati de a realiza o mutare lipsita de evenimente neprevazute si neplacute este sa iti planifici mutarea cu mult timp in avans si sa te asiguri ca eviti unele dintre neglijarile obisnuite pe care oamenii le fac adesea in timpul procesului de mutare.

​Arunca o privire, in randurile de mai jos, asupra primelor lucruri pe care oamenii uita sa le faca atunci cand se muta.

Nu ofera siguranta necesara copiilor si animalelor de companie.

Uneori, oamenii sunt atat de implicati in procesul de planificare al mutarii incat uita sa se gandeasca la copiii lor mici sau la animalele lor de companie. Camioanele cu care transporta mobila, sculele si echipamentele de manipulare marfa, cutiile de depozitare imprastiate prin toata casa, toate aceste elemente pot fi stresante pentru copiii mici si animalele de companie si pot prezenta un risc crescut de ranire.

Pentru a evita orice problema de acest tip, contacteaza un membru al familiei sau un prieten de incredere inainte sa te muti, pentru a oferi siguranta si ingrijirea necesara copiilor si micilor necuvantatoare.

Nu se asigura ca au locuri de parcare optime pentru camioanele ce transporta mobila.

Asigurarea locurilor de parcare pentru camioanele companiei de relocari este esentiala pentru maximizarea eficientei si minimizarea fortei de munca in timpul mutarii. Daca locuiesti intr-o zona foarte aglomerata sau obisnuiesti sa imparti locul / locurile de parcare cu vecinii, este deosebit de important sa te asiguri ca, in ziua in care vor veni vehiculele ce iti vor transporta mobila, sa dispui de cele mai bune spatii pentru parcare. De avut in vedere faptul ca unele locatii pot necesita un permis pentru a parca autoutilitara de relocari, asadar informeaza-te asupra reglementarilor privind parcarea inainte de ziua mutarii. Acest lucru este valabil atat pentru vechea, cat si pentru noua adresa.

Nu eticheteaza cutiile de depozitare.

Nu exista ceva mai frustrant decat sa te uiti in zeci de cutii si lazi cautand un anumit lucru. Mai rau, unii oameni apuca neglijent de o cutie in care cred ca se afla prosoape, descoperind in cele din urma ca aceasta contine lucrurile lor cele mai fragile. Poti evita aceste neplaceri etichetand fiecare cutie in care iti depozitezi lucrurile inainte ca angajatii firmei de mutari sa le incarce in camion.

Categorii:
Casa si Gradina
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *