dec. 27, 2018
1643 Views
0 0

Mașinile de cusut Singer, cele mai faimoase mașini de cusut din întreaga lume

Postat de

Chiar dacă tu nu ai folosit una niciodată, cu siguranță ai auzit de faimoasele mașini de cusut Singer. Recunoscute în întreaga lume pentru eficiența lor, o mulțime de persoane s-au arătat extrem de încântate în folosirea unei mașini de cusut Singer. Revoluționare încă de la vremea lor, în jurul mașinilor Singer s-au țesut nenumărate mituri și povești care, în final, poate că au contribuit la succesul răsunător al companiei.

 

Deși niciodată nu s-au dovedit a fi adevărate, există zvonuri internaționale conform cărora mașinile de cusut Singer au fost utilizate de evreii asupriți din timpul celui de-al Doilea Război Mondial pentru a-și ascunde averile. Mai precis, se vehiculează că aceștia și-ar fi făcut la comandă mașini de cusut Singer, denumite intenționat mașini de cusut Zinger, pentru a putea fi diferențiate, în care erau placau numărul unui cont ascuns elvețian în care își ascundeau averile sau chiar că aveau placate platină sau aur în componența mașinii.

Oricât de fascinantă ar suna această poveste, nimeni nu a reușit să dovedească că aceste lucruri chiar s-au întâmplat. Dar cum chiar și la aproape 100 de ani după evenimentele care au marcat secolul XX încă există multe informații lipsă sau informații confuze, unii oameni aleg să creadă în existența acestor mituri.

 

Trecând de aceste povești, succesul companiei Singer s-a datorat, în principal, faptului că sunt extrem de longevive, foarte rezistente și extrem de eficiente. Bineînțeles, poveștile care au fost vehiculate un timp atât de lung, într-un teritoriu atât de vast, au făcut și mai cunoscut numele Singer. Un alt mit faimos pretinde că în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, germanii nu bombardau zonele europene în care se aflau fabricile Singer, deoarece le considerau a fi germane.

În realitate, fondatorul companiei este de origine americană și este fiul unor imigranți germani.

 

 

Categorii:
LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *