oct. 1, 2021
313 Views
0 0

Materiale folosite pentru fabricarea jucăriilor sexuale

Postat de

Atunci când treci pragul unui sex shop, sau din discreție, alegi să vizitezi un astfel de magazin online, printre primele lucruri care îți sar în fața ochilor se află și jucăriile sexuale pentru ambele sexe. Găsești o gamă largă de vibratoare, dildo-uri, jucarii sexuale pentru barbati, femei și multe altele. Și, spre surprinderea ta, sunt confecționate din diferite materiale. Oare care sunt cele mai bune? Hai să descoperi alături de noi, în rândurile următoare.

Silicon

Jucăriile din acest materiale nu sunt unele chiar ieftine și se folosesc doar împreună cu lubrifianți pe bază de apă. Are avantajul că imită destul de bine anumite zone ale corpului, și de aceea nu puțini sunt cei care îl preferă.

Cyberskin

Simulează aproape perfect pielea umană și jucăriile sexuale confecționate din el sunt recomandate persoanele alergice la latex  sau unele ingredient chimice. La fel ca și în cazul siliconului, tot lubrifianții pe bază de apă sunt preferați aici.

Latex jelly

Foarte rezistent la apă, acest tip de material este foarte des utilizat atunci când vine vorba despre jucăriile erotice. Nu este atât de costisitor, dar în unele cazuri poate provoca alergii, în special dacă nu este curățat bine după fiecare utilizare.  

Plastic

Dacă bugetul pe care îl ai la dispoziție pentru a achiziționa una sau mai multe jucării erotice nu este unul chiar atât de generos, încearcă unele din plastic. De asemenea, acest gen de material este preferat de producători atunci când vine vorba despre fabricarea jucăriilor sexuale care funcționează pe bază de vibrații, deoarece acestea se resimt mult mai puternic așa. Din nou, lubrifianții pe bază de apă sunt indicați în acest caz.

Metal sau sticlă

Sunt foarte răspândite, în special pentru că sunt și foarte durabile. Pentru că atât sticla, dar și metalul sunt non-poroase, nu există riscul unor alergii, și în plus, sunt compatibile cu toate tipurile de lubrifianți. De asemenea, sunt destul de ușor de folosit, așa că pentru începători, sunt chiar potrivite.

Dacă nu știi spre care să optezi, nu ezita să ceri sfatul vânzătorului de la magazin, care îți va adresa câteva întrebări pentru a înțelege mai bine care sunt dorințele tale. Și, nu uita, bucură-te de experiență, lasă prejudecățile deoparte!

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *