apr. 2, 2020
1496 Views
0 0

Metode de copiat la examene

Postat de

Cutiuța GSM poate fi o soluție pentru orice fel de examen, aceasta fiind o metodă excelentă de a copia. O astfel de metodă de copiat este perfectă pentru cei care au gaura la ureche mai mică și nu se pot folosi de microcastile japoneze pentru a copia. Cutiuța GSM este așadar o soluție de avut în vedere dacă va doriți să copiați, această fiind chiar recomandată datorită ușurinței de folosire.

O astfel de metodă de copiat este ușor de folosit de către persoanele cărora le este teamă ca nu cumva casca japoneză să se vadă în ureche. Datorită faptului că tehnologia a evoluat destul de mult, dimensiunile căștilor s-au redus semnificativ, de aceea ele sunt mai greu de văzut atunci când sunt purtate. Mai nou, căștile au și culoarea pielii, inclusiv capacul din spate care protejează cască. Doar în momentul în care știți că în ureche se află o cască și trageți de lobul urechii, doar în acel moment casca se poate vedea. Cu toate acestea, pentru persoanele care vor să stea fără nici un fel de grijă, căștile cu microvibratii pot fi o soluție cât se poate de bună.

Aceste căști sunt perfecte pentru că nu veți auzi nimic din exterior. De asemenea, nu se va vedea că aveți o cască în ureche și nu veți interfera cu ceilalți care au sisteme de copiat. Cutiuța GSM cu cartelă SIM este extrem de des folosită, cartela SIM intrând direct în dispozitiv. Nu veți mai avea nevoie în acest fel de un telefon pentru că acest sistem de copiat va funcționa și fără acesta. De asemenea, acest dispozitiv răspunde automat, în momentul când va sună cel care va șoptește. Un alt lucru pe care trebuie să-l știți este autonomia acestei cutiuțe GSM și anume că ea are o autonomie de aproximativ 4 ore.

În ceea ce privește microfonul, in cazul unor casti-de-copiat, acesta este unul ultrasensibil, el fiind foarte greu de detectat și chiar și imposibil în unele situații. Nu va trebui să va mai luați și telefonul mobil în sala de examen, acest sistem fiind unul potrivit. În ceea ce privește caracteristicile sale, dimeniunile unei cutiuțe GSM sunt destul de mici, acestea fiind de 5 cm lungime, 3 cm lățime, și o grosime de 1 cm. Autonomia acesteia este un motiv pentru care un număr mare de persoane o preferă. De asemenea, microfonul este și el foarte ușor de folosit.

Durata de încărcare este de paroximativ 2 ore, iar sensibilitatea microfonului este de maximum 10 până la 15 m. În căzul în care convorbirea s-a întrerupt și este nevoie de o conexiune nouă, atunci telefonul va răspunde automat. De obicei, în cadrul unui pachet de copiat care include o cutie GSM, veți mai găsi și un cablu micro USB. Veți mai găsi și 5 microcăști cu microvibrații și un magnet oval pentru extragere de microcăști din ureche. Instrucțiunile pentru utilizare vor fi și ele extrem de detaliate. O astfel de cască mai vine echipată și cu un certificat de garanție pe o perioada de 12 luni.

Categorii:
Tehnologie
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *