feb. 11, 2019
1200 Views
0 0

Microbii nu au nicio sansa cu Echipamentcuratenie.ro

Postat de

 

In ziua de astazi, trebuie sa fim foarte prudenti, mai ales daca se intampla sa avem copii mici, deoarece bacteriile au evoluat si trebuie sa gasim metode mai bune de a le distruge. Iar daca mai aveti si animale de companie, trebuie sa stim acestea pot raspandi si mai repede bacteriile, iar cei cu copii sub 10 ani trebuie sa curate minutios aproape zilnic.

Insa, exista si solutii pentru a remedia acest lucru. Magazinul echipamentcuratenie.ro comercializeaza de peste 12 ani o gama profesionala de detergenti si echipamente de curatat, disponibile tuturor celor care doresc sa investeasca in igiena.

Acest magazin online este unul din cei mai buni furnizori de unde poti sa cumperi tot felul de detergenti profesionali pentru casa si nu numai. Site-ul comercialzieza produse Tork, un brand foarte bun in combaterea microbilor. Gama de produse Tork nu cuprinde doar sapunuri profesionale, ci si detergenti pentru baie, parchet sau pentru rufe. De asemenea, Tork detine si o gama foarte bogata de accesorii din hartie si dispensere pentru sapunul lichid sau rolele de hartie.

Cu toate acestea, produsele de pe magazinul online echipamentcuratenie.ro nu se rezuma doar la atat, deoarece clientii pot cumpara monodiscuri care se dovedesc a fi foarte utile atunci cand se doreste o curatare a gresiei au a altor tipuri de podele, mult mai eficace. Aceste mecanisme invart la baza un disc. Monodiscurile de pot folosi impreuna cu detergentii Tork. Rezultatele sunt de fiecare data excelente, deoarece gresia nu numai ca este curata, dar arata ca si noua.

De asemenea, cei care doresc sa ofera tratamentul coplet de curatenie al casei, pot cumpara si produse din gama de aspiratoare profesionale, pe care echipamentcuratenie.ro le ofera clientilor.

In aceasta gama de aspiratoare ne putem astepta sa gasim produse de calitate inalta, folosite pentru a strange chiar si cele mai mici urme de murdarie.

De exemplu, modelul de aspirator Columbus SW 53 este destinat pentru a strange atat praful, cat si lichidele. Datorita puterii sale de 3300W, aspiratorul alimentat de 3 motoare ofera eficienta atat in propria locuinta, cat si intr-o cladire de birouri, magazine si chiar fabrici de mici dimensiuni. Aspiratorul este capabil sa traga chiar si particule mai mari fara sa inece filtrul. Faptul ca poate absorbi si lichide il face cu atat mai folositor, mai ales pentru cei care au copii mici care deseori pot varsa lichide in spatiile stramte si greu accesibile.

Site-ul echipamentcuratenie.ro este locul ideal pentur cei care cauta produse profesionale de curatat, mai ales acum in prag de sarbatoare. Datorita detergentilor si accesoriilor de clasa de pe site, curatenia devine o joaca, iar proprietatile antibacterine permit ca locuinta sa fie mai curata pentru un timp indelungat.

Recomand, cu incredere, acest magazin online deoarece ofera produse de cea mai buna calitate, in materie de detergenti si accesorii de curatat, la preturi fara concurenta. Spre deosebire de alte brand-uri, Tork ofera o gama completa, de la detegenti, la hartie igienica, iar totul poate fi achizitionat de pe acelasi magazin. Membrii familiei vor aprecia in mod special odorizantele de camera de la Tork!

 

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *