dec. 14, 2020
824 Views
0 0

NOVOMATIC Romania sarbatoreste 30 de ani de succes, aniversati cu responsabilitate si prin sustinerea partenerilor de business

Postat de

NOVOMATIC Romania sarbatoreste in acest an 30 de ani, timp in care si-a consolidat pozitia de lider pe piata in industria jocurilor de noroc si a integrat cu succes pe piata din Romania brandurile ADMIRAL, TIP&CASH si admiral.ro. In semn de responsabilitate fata de situatia actuala si pentru siguranta tuturor, NOVOMATIC Romania a decis sa sustina partenerii de business prin oferte aniversare si actiuni de responsabilitate sociala.

Compania NOVOMATIC AG sarbatoreste 40 de ani de inovatie, succes si abilitate antreprenoriala, ani care au condus afacerea prin perioade de realizare, evolutie si incercari. In acelasi timp, NOVOMATIC Romania sarbatoreste 30 de ani in care si-a consolidat pozitia de lider pe piata, intr-un an plin de provocari pentru mediul de business. Desi parea intimidant initial, pentru ca au fost reconsiderate toate planurile pentru acest an, s-a dovedit o ocazie unica prin care NOVOMATIC Romania sa dovedeasca, inca o data, profesionalism si capacitate de adaptare in situatii limita.

Chiar si in aceste vremuri delicate, generate de COVID-19, NOVOMATIC Romania s-a mobilizat si a gasit solutii. In primul rand, si-a mentinut personalul complet si in conditii de siguranta, iar in al doilea rand, a venit in sprijinul partenerilor cu solutii practice, oferte, consultanta si recomandari pentru a sprijini partenerii. Acestea au inclus masuri de amanare a platii ratelor pentru contractele de vanzare in rate, suspendarea platii chiriei pana la reluarea activitatii, oferte de vanzare si inchiriere, dar si o campanie aniversara, CELEBRATE & WIN TOGETHER, cu extra-beneficii si discount-uri de pana la 30%, care au fost extrem de apreciate de parteneri. Mai mult decat atat, NOVOMATIC Romania a semnat contracte noi de angajare, a readaptat campanii si a preluat partea operationala a platformei admiral.ro, in plina pandemie.

,,Ne-am dorit sa celebram aceasta aniversare alaturi de oamenii cu care NOVOMATIC Romania a crescut de-a lungul anilor. Indiferent de contextul social sau economic, in momentele de succes sau unele mai dificile, ne-am dovedit deschisi in fata provocarilor si am cautat sa ne sustinem reciproc. Satisfactia noastra este ca, dupa trei decenii, in ciuda contextului generat de pandemie, clientii si partenerii ne simt mai aproape ca niciodata.”, a declarat Valentin-Adrian Georgescu, CEO NOVOMATIC Romania.

In an de sarbatoare, actiunile de responsabilitate sociala au luat locul petrecerii.

Contextul sanitar, social si economic a determinat NOVOMATIC Romania sa isi reevalueze planurile de business pentru acest an. Astfel, a decis amanarea petrecerii aniversare si a ales ca eforturile companiei sa se indrepte catre protejarea angajatilor, clientilor si partenerilor de afaceri, dar si catre actiunile de responsabilitate sociala.

,,Acest an ne-a reamintit tuturor ca sprijinul reciproc si grija fata de cei din jur stau la baza esentei umane. Pentru moment, am decis ca cel mai sigur este sa renuntam la petrecerea programata pentru acest an. In schimb, am ales sa marcam acest an intr-un mod inedit, dar si util pentru toata lumea. In plus fata de programele si pachetele puse la dispozitie clientilor si partenerilor nostri, am dorit sa impartasim un cadou intregii tari. Am ales un obiect simbolic istoric al tarii, pe care l-am achizitionat si pe care il vom dona, mai departe, Muzeului National de  Istorie a Romaniei, pe baza unei colaborari despre care veti auzi in curand. Tot pentru a sustine cultura si arta, am selectat un artist roman premiat cu numeroase distinctii internationale care sa picteze 100 canvasuri cu elemente din gambling, iar pe acestea le vom darui partenerilor care ne-au fost alaturi in acesti ani.”, adaugat Valentin-Adrian Georgescu, CEO NOVOMATIC Romania.

Despre NOVOMATIC Romania

NOVOMATIC Romania, parte din Grupul NOVOMATIC, una dintre cele mai mari companii de tehnologie a jocurilor de noroc din lume, functioneaza cu succes pe piata din Romania de 30 de ani. Compania este prezenta in toate sectoarele industriei jocurilor de noroc: aparate slot-machine, pariuri sportive, furnizor de VLT (automate jocuri video loterie), jocuri online, procesator de plati, service, post service, piese de schimb etc. NOVOMATIC Romania isi ghideaza business-ul dupa sloganul: ,,Continuam sa inovam pentru succesul dumneavoastra!”, dispune de know-how-ul Grupului NOVOMATIC si reuseste sa asigure un nivel international de performanta si profesionalism, prin solutii adaptate nevoilor si cerintelor clientilor.

Categorii:
Afaceri
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *