sept. 20, 2022
132 Views
0 0

Piese utilaje de la RKU: o investiție care merită!

Postat de

Pornim de la o sintagmă simplă dar care are o acoperire totală în activitatea de pe șantier. Economiile adevărate se obțin doar prin investiții. Cu alte cuvinte, nu poți tăia ceva de pe lista de cheltuieli sperând că în acest fel bugetul firmei este mai plin. Pentru a face o economie autentică este nevoie să investim.

Este motivul pentru care piesele de calitate reprezintă calea prin care putem obține, în timp, economii serioase. Acestea ne permit să folosim utilajul fără pauze cauzate de defecțiuni și mai ales să obținem un randament maxim.

Priorități pentru o activitate fără pauze

Respectați mereu graficul de service impus de producător. Verificările făcute la timp ne arată starea pieselor importante. În acest fel, ne dăm seama când ar trebui schimbate și putem face un plan pe o perioadă mai lungă, prioritizând cheltuielile. Important este să știm când trebuie achiziționate anumite piese utilaje, pentru a putea să pregătim și sumele necesare de bani.

Caietul de verificări pentru inspecții poate fi un ajutor important care vă înlesnește urmărirea tuturor priorităților legate de  întreținea utilajului. Fiind gândit de producător este adaptat nevoilor utilajului respectiv.

Impactul condițiilor de lucru

Pe șantier avem parte de condiții dificile, uneori chiar extreme. Ba chiar putem întâlni diferențe notabile de la o zi la alta, inclusiv când vine vorba de temperatură. Asta înseamnă că uzura diferitelor piese nu se va produce uniform, într-un interval de timp bine definit.

De exemplu, componentele aparatului de rulare se uzează diferit în funcție de tipul solului pe care operăm și de condițiile de lucru. În cazul șenilelor, trebuie să menținem tensiunea corectă.  Și roțile trebuie verificate cu atenție. Sunt detalii mici, dar care pot face diferența între un echipament blocat și unul care funcționează și aduce profit.

O greșeală minoră duce la pagube uriașe

Multe activități de pe șantier sunt îndeplinite cu ajutorul diferitelor atașamente. Fie că vorbim de o o cupă anume, de un ciocan hidraulic sau de o foarfecă pentru demolări. Asigurați-vă că acestea sunt prinse corespunzător de utilajul purtător. Dacă sistemul de prindere cedează, pagubele pot fi foarte mari. Mai mult, pot fi rănite și persoanele care se află în apropiere.

Informația corectă, cheia pentru o activitate profitabilă

Pentru că vorbim de o ofertă diversă în domeniul pieselor de schimb, informația corectă este vitală pentru a face alegerea potrivită. Prețul nu trebuie să fie criteriul determinant. Pornim de la nevoile utilajului. Pentru asta, trebuie să cunoaștem specificațiile acestuia și piesele recomandate de producător.

Fie că vorbim de calitatea carburantului, de piese hiraulice sau piese de motor, toate contează când vine vorba de maximizarea randamentului pe șantier.

Experiența își spune cuvântul

Atunci când vreți să investiți în piese utilaje este important să alegeți un furnizor cu experiență, așa cum este RKU. Astfel veți beneficia de sprijin pentru a găsi varianta ideală în cel mai scurt timp.

Indiferent dacă aveți nevoie de piese pentru JCB, Komatsu, Caterpillar, Bobcat, Volvo, John Deere sau altă marcă, veți găsi la noi pe stoc. În plus, puteți alege între piese originale sau aftermarket, ambele variante fiind construite din materiale rezistente și testate riguros.

Utilizarea unor piese nepotrivite sau uzate ne va pune în situația de a cheltui și mai mulți bani în final. Motiv pentru care trebuie să ne asigurăm că respectăm utilajul, efectuând verificări și reparații la timp. Iar piesele de calitate vor spori timpul de utilizare, evitând pauzele neprevăzute.

Categorii:
Auto-Moto
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *