mai 5, 2020
1073 Views
0 0

Promovare pe Internet pentru firme de curatenie

Postat de

Care sunt primii pași pentru a face SEO pentru site firma de curățenie?

Unul dintre aspectele cele mai importante, pe care Google, principalul motor de căutare folosit pe piața locală, le consideră cele mai relevante, este cel legat de experiența de navigare oferită clienților actuali. Cum cele mai multe căutări au loc de pe dispozitive mobile, un site care să nu fie optimizat pentru mobile, mobile friendly și responsiv este în mare măsură ineficient.

Acordați o atenție sporită prezentării cât mai clare a serviciilor oferite, cu texte și imagini cât mai reprezentative și relevante pentru domeniul de activitate. Fie că sunteți o afacere care mizează pe cel mai bun preț sau pe o diferențiere bazată pe aspecte, precum diversitatea serviciilor, calitatea consumabilelor folosite, tehnologia utilizată etc., clienții doresc să fie bine informați și să aleagă în cunoștință de cauză.

Creați un site în care principalele butoane de revenire în meniu, de chat, de inițiere a unui apel telefonic sau de solicitare de mai multe informații să fie cât mai vizibile si usor de folosit.

Dacă vreți să vă ușurați munca și să nu mai folosiți la fel de mult timp pentru a calcula prețul final al serviciilor, oferiți clienților un formular special de calcul, care să includă tipul de servicii, locația, suprafața, numărul de băi, holuri, geamuri, particularități de amenajare, urgența intervenției etc.

Dacă firma nu este una foarte mare, care să dispună de un departament special de IT și marketing, care să se ocupe dedicat de aspectele legate de administrarea site-ului, de SEO și promovarea plătită, cel mai simplu este să apelați la o agenție specializată în servicii digitale.

Vezi articolul complet: Promovare pe Internet pentru firme de curatenie

Categorii:
Afaceri
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *