ian. 3, 2019
1169 Views
0 0

Red Velvet Te Ajută Să-Ți Pui În Valoare Frumusețea

Postat de

Piața din România este invadată de multe produse contrafăcute, a căror proveniență nu este certă, fiind tot mai greu de identificat cele originale.

Aproape în orice magazin descoperim produse care arată că cele originale, dar care se dovedesc a fi falsuri.

Nu vrem să ne punem sănătatea în pericol din cauza unor produse fabricate în locuri și condiții incerte!

Ne-am dori să descoperim un magazin care distribuie doar produse originale cu proveniență certă. Și tu ți-ai dori acest lucru, nu-i așa? Ei bine, dragă reprezentantă a sexului frumos, avem o veste bună pentru tine. Dacă de foarte mult timp îți dorești să-ți pui frumusețea în valoare, folosind doar produse care nu îți pun sănătatea în pericol, dorința îți este îndeplinită!

De cine?

Red Velvet, compania care își propune prin intermediul magazinului online Redvlvet.ro, să ofere tuturor reprezentantelor sexului frumos cea mai bună gamă de produse cosmetice originale, in cele mai noi tendințe.

Compania este distribuitor autorizat pentru toate brand-urile pe care le comercializează (Dermacol, NYX, Sleek, Boys’n Berries, L’Oreal, Milani, Technic, Max Factor, Revlon etc.), Dermacol făcând parte dintre brand-urile cele mai vizibile și de succes.

Datorită faptului că produsele comercializate pe site sunt originale și de cea mai bună calitate, ai șansa să-ți realizezi un machiaj deosebit, reușind astfel să-ți pui frumusețea în valoare. Iată ce produse poți achiziționa de pe site la un preț foarte bun:

Primer / bază make-up

Poți opta pentru Primer Dermacol Matt Control, care este indicat să-l folosești cu un fond de ten Dermacol. Această bază de make-up conferă tenului un aspect mat, fără strălucire, de până la 18 ore. Datorită texturii ușor cremoase și fine, acoperă liniile de expresie și imperfecțiunile, reducând vizibilitatea acestora și efectul de ten încărcat.

Odată folosită, baza îmbunătățește aspectul tenului, fixează machiajul și crește rezistența acestuia pe durata întregii zile / nopți.

Fond de ten

Fondul de ten Dermacol Caviar Long Stay Make-up este un produs profesional 2 în 1, din gama de lux, ce combină un fond de ten și un corector în același recipient. Este considerat produsul de lux din gama Dermacol, conținând ingrediente active, cum ar fi caviarul, ceramidele, omega 3, cu rol in îmbunătățirea elasticitații și fermității pielii.

Un produs hipoalergenic, ideal pentru toate tipurile de ten.

Citeste continuarea pe News24.ro

Categorii:
LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *