aug. 8, 2023
363 Views
0 0

Ronde.ro – creștere de 80% a vânzărilor

Postat de

Magazinul onlineRonde.ro a experimentat o creștere impresionantă în cifra de vânzări în ultima perioadă, depășind așteptările. În primul semestru al acestui an, magazinul a înregistrat o creștere a vânzărilor cu un procent de 80%, consolidându-și poziția pe piață și impunându-se ca un jucător important în nișa sa de piață.

Această creștere semnificativă a cifrei de vânzări poate fi atribuită unei combinații de factori. În primul rând, strategia de marketing eficientă a magazinului online a contribuit la creșterea vizibilității și a conștientizării brandului în rândul clienților. Prin intermediul campaniilor publicitare bine direcționate și a prezenței active pe platformele de socializare, magazinul a reușit să atragă un număr mare de clienți noi.

De asemenea, oferta produselor de calitate și variate, împreună cu o experiență de cumpărare online facilă și intuitivă, au contribuit la fidelizarea clienților existenți și la atragerea altora noi. Magazinul a investit în optimizarea site-ului său, asigurând o navigare plăcută și un proces de achiziție simplificat, ceea ce a generat încredere în rândul clienților și i-a determinat să revină și să recomande magazinul și produsele sale altora.

Pe lângă aceste aspecte, magazinul online a dezvoltat și relații solide cu furnizorii săi, asigurându-se că produsele sunt livrate în mod rapid și în condiții excelente. Calitatea serviciilor post-vânzare, precum și politica flexibilă de returnare și schimb, au consolidat încrederea clienților și i-au încurajat să facă achiziții repetate.

Toate aceste strategii și eforturi au condus la o creștere semnificativă a cifrei de vânzări a magazinului online, depășind așteptările și consolidându-și poziția pe piață. Magazinul continuă să inoveze și să-și extindă gama de produse, abordând noi segmente de piață și adaptându-se cerințelor și preferințelor clienților.

Compania anunță noi programe de marketing afiliat și sponsorizări

Cu o gamă de produse IT și multimedia în creștere, Ronde.ro continuă să se remarce prin ofertele sale imbatabile și gama foarte variată de peste 10.000 de produse. Site-ul a atras atenția clienților săi prin vânzarea de huse și folii de telefon, cabluri de încărcare și baterii externe, iar în ultima vreme, boxele portabile s-au vândut cu rapiditate datorită activităților în aer liber pe care oamenii le fac odată cu îmbunătățirea vremii.

”Unul dintre punctele noastre forte este faptul că avem grijă ca prețurile noastre să fie extrem de competitive, suntem foarte atenți la nevoile clienților noștri și venim cât mai des în întâmpinarea lor.  Mai mult de atât, avem zilnic campanii de promoții cu un produs nou adăugat la reducere. Ronde.ro a luat o nouă direcție de dezvoltare odată cu campaniile de publicitate, prin reclame sănătoase, recomandări autentice și implicarea clienților mulțumiți prin programul de afiliere,” a spusDana Martinas, fondatoarea Ronde.ro.

Susținerea sportului și a muzicii

O altă decizie de comunicare este aceea de a fi sponsor oficial al echipei CSM București în sezonul 2022-2023, hotărâre bazată pe valorile comune ale celor două branduri: munca, perseverenta, ambiția și seriozitatea, dorința de performanță.

“Prin această colaborare, dorim să susținem performanța sportivă și să contribuim la dezvoltarea sportului românesc, alături de una dintre cele mai importante echipe sportive din țara noastră,” declară reprezentanții Ronde.ro.

În plus, de curând, Ronde.ro a început să se implice și în sprijinirea unor evenimente muzicale precum festivalul de rock Old Blacks de la Arenele Romane care a avut loc  pe 17 iunie 2023, ca parte a strategiei sale de a se extinde prin parteneri afiliați din rândul persoanelor publice din Romania și a cumpărătorilor fideli.

Fostul antrenor al echipei Rapid, Iosif Mihai, și cântăreața Evelyn de la trupa Zero sunt printre primii dintre clienții mulțumiți care s-au implicat în promovarea produselor Ronde.ro. Echipa site-ului a lansat o campanie prin care invită consumatorii să devină afiliați, oferindu-le un link afiliat unic pentru a promova produsele sau serviciile respective și primind comisioane pentru fiecare achiziție realizată prin intermediul link-ului afiliat.

Marketingul afiliat este o strategie eficientă pentru companii deoarece afiliații își pot monetiza conținutul și traficul pe care îl generează, iar companiile își pot extinde afacerea prin intermediul afiliaților lor, reducând considerabil din costurile de publicitate și promovare și câștigând încrederea consumatorilor la care ajung prin intermediul clienților mulțumiți.

În concluzie, Ronde.ro reprezintă o opțiune atractivă pentru cumpărătorii online și pentru cei interesați să-și monetizeze conținutul prin intermediul programului lor de afiliere.

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *