oct. 3, 2019
1361 Views
0 0

Salon beauty in Bucuresti cu servicii complete

Postat de

Salonul Antica Studio va ofera servicii de inalta calitate intr-un mediu securizant, elegant si inspirat din Parisul vechi. Aerul boem si nobil invita spre relaxare si bun gust. Alegerile pe care poti sa le faci sunt de inalta calitate si se potrivesc oricarui om ce trece pragul. Sunt atent selectionate serviciile oferite si profesionalismul de care angajatii dau dovada este permanent vizibil.

Serviciile salonului

Vorbind despre saloane infrumusetare Bucuresti, Antica Studio se remarca prin multitudinea de proceduri si servicii de inalta calitate prezente in oferta lor permanenta. Astfel incat studioul daruieste posibilitatea de achizitionare a serviciilor ce se centreaza pe zona de coafor, manichiura si pedichiura, cosmetica faciala, make-up, frizerie, micropigmentare, masaj.

In cadrul sectiunii ce tine de coafor, femeile se pot bucura de schimbare de look, de alegere a unor culori, se bucura de aranjarea podoabei capilare in moduri personal selectionate si atent directionate catre clienta. Orice femeie se va simti mai curajoasa si increzatoare in societate imediat cum termina tratamentele pentru par si face schimbarile pe care si le doreste. De la tuns, la ondulat, creare de volum sau masti speciale pentru par, pana la modificarea fizionomiei prin incadrare diferita a fetei prin tunsoare, totul devine accesibil si prezent pentru oricine doreste sa se rasfete intr-un loc select.

In ceea ce priveste manichiura si pedichiura, ofertele nu inceteaza sa apara. Talentul celor implicati si noile tehnici aparute dau viata unghiilor ce au nevoie de ingrijire. Totul se intampla intr-un decor de poveste, care imbie la momente placute de relaxare. Manichiura poate sa fie atat clasica, precum si semi-permanenta. De asemenea jocul de culori si texturi de la pictura pe unghii directioneaza persoana intr-o zona artistica. In zona de constructii tehnice, specialistii se pot juca frumos cu gelul si constructia unghiei cu acesta, aducand rezistenta si lungime acolo unde se doreste acest lucru.

Daca esti mireasa si iti doresti un machiaj special pentru ziua nuntii poti sa beneficiezi de un tratament special realizat pentru acest lucru. Aici poti sa ai parte de tehnici specifice, care sa te ajute sa arati bine in poze si sa ai un make-up rezistent 24 de ore. Se pot aplica de asemenea gene fir cu fir sau stil buchet, ajutand ochii sa iasa in evidenta.

Tratamentele pentru ten se centreaza pe diversele probleme aparute pe ten si rezolva nevoile fiecarei cliente. Se pot face tratamente pentru curatare ten, pentru hidratare sau plicare colagen.

Persoanele care doresc micorpigmentare pot sa gaseasca aici specialisti care realizeaza aceasta procedura, precum si retusurile ce urmeaza. Se pot directiona catre sprancene, buze sau ochi pentru diverse dorinte. Atentia cu care se lucreaza este permanent apreciata.

Un beauty salon Bucuresti precum Antica Studio este cautat si ofera servicii de care clientii se bucura de fiecare data.

Categorii:
LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *