iul. 5, 2023
212 Views
0 0

Scapă de durere pentru totdeauna cu programele de recuperare medicală RestartiX

Postat de

Durerea de spate de umăr , genunchi sau de sold reprezintă o problemă cu care majoritatea populației se confruntă și pentru care singurele soluții par a fi de natură chirurgicală. Adevărul este că un stil de viață activ și conștientizarea puterii de auto vindecare de care organismul tău dispune poate genera rezultate excelente într-un timp record pentru a nu te mai identifica cu această problemă și să poți începe să trăiești din nou fără limite. Specialistii RestartiX îți vin în ajutor cu servicii medicale în sistem de telemedicină care să te ajute să lupți activ împotriva durerii!

RestartiX – o altfel de clinică de fizioterapie

RestartiX este o platformă educațională care învață oamenii să-și asume controlul propriei sănătăți prin intermediul fizioterapiei asistate online. Așadar, dacă ești în căutarea unei metode alternative de combatere a durerii fizice, care să nu implice medicamente sau intervenții chirurgicale, serviciile clinicii sunt soluția de care ai nevoie. Acestea se bazează pe terapia non chirurgicală a durerii și te învață cum poți să îți rezolvi problemele prin resurse proprii. Corpul uman are o capacitate de auto vindecare impresionantă, este nevoie doar să înveți cum să o folosești, iar specialiștii RestartiX se vor ocupa de acest lucru. Toate programele RestartiX se realizează în modelul de oglindire al terapeutului, având permanent feedback corectiv, control pe viteza de execuție si procesul de respirație în așa fel încât să fii sigur că acționezi în mod corect asupra zonei afectate și vei observa efectele pozitive cât mai curând.

Cine poate beneficia de programele de kinetoterapie?

Platforma RestartiX a apărut ca sprijin pentru oricine se confruntă cu durerea în viața de zi cu zi, dar și pentru cei care vor să o țină la distanță cu orice preț. Cu alte cuvinte, metodele care îți sunt prezentate pot fi utilizate atât ca metodă de vindecare, cât și de prevenție. Îmbunătățești musculatura nutritia și starea mentală aspecte esențiale de care corpul tău are nevoie pentru a funcționa la capacitate maximă!

Achiziționează acum pachetul perfect pentru tine

La RestartiX te așteaptă programe variate de recuperare, fie că vorbim de cele care vizează terapia unor zone ale coloanei, ale umărului, ale șoldului sau chiar RestartiX Respirator și Seniori. Le poți achiziționa pe fiecare individual, ori în pachete complete, conturate după nevoi specifice. Ba chiar poți solicita conturarea unui plan personalizat prin care să vizezi probleme curente cu care te confrunți. Oricare ar fi alegerea ta, tot ce trebuie să faci este să accesezi platforma, să completezi datele solicitate și să finalizezi comanda după pașii indicați. Primești acces instant la consultație individuală realizată online urmată de un prim program personalizat ceea ce înseamnă că poți începe demersurile de îmbunătățire a stării generale cât mai curând, țintind cauza problemelor și doar efectele. 

Nu uita sa completezi aici chestionarul gratuit de pe site-ul RestartiX,  pentru a vedea exact care sunt zonele afectate de durere să primești primele sedințe de kinetoterapie asistată online  dar și să obții o consultație gratuită  cu unul din experții echipei RestartiX . 

Învinge durerea prin forțe proprii! Urmează unul dintre programele de recuperare fizică dezvoltate de RestartiX!

Categorii:
Sanatate
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *