mart. 10, 2020
1033 Views
0 0

Schimbarea anvelopelor iarna

Postat de

Indiferent dacă aveți tracțiune integrală, tracțiune față sau tracțiune din spate, trebuie să montati toate cele patru anvelope de iarnă Fulda Kristall – nu doar două. Înlocuirea doar a anvelopelor din față sau din spate cu variante de iarnă poate părea o alternativă favorabilă bugetului față de a schimba toate cele patru anvelope – aceasta nu numai că este ineficientă, dar este foarte periculoasă. Dotarea numai a părții din față sau din spate a vehiculului cu pneuri de iarnă nu vă va oferi manevrarea și controlul corespunzător, deoarece toate cele patru anvelope nu vor funcționa corespunzător. Dacă vă echipați mașina doar cu două anvelope de iarnă, riscați ca autovehiculul dvs. să scape de sub control și acesta este un risc pe care niciun șofer nu ar trebui să și-l asume.

Prețul nu este întotdeauna egal cu calitatea

Pentru a vă ajuta să găsiți anvelopele de iarnă potrivite pentru vehiculul și bugetul dvs., Consumer Reports a lansat o listă a producătorilor de anvelope de top și a modelelor de anvelope de top pe care le produc. Poate reprezenta o surpriză faptul că anvelopele de iarnă de cea mai bună calitate nu sunt întotdeauna cele mai scumpe. Mai mult decât atât, prețurile anvelopelor de iarnă sunt, de obicei, comparabile cu anvelopele all season, astfel încât nu există niciun motiv să nu alegeți toate anotimpurile pentru anvelopele de iarnă.

Anvelopele vă pot ajuta să economisiți în asigurări auto

Pe lângă faptul că sunt vitale pentru dumneavoastră și pentru siguranța pasagerilor dvs. pe drum, anvelopele de iarnă vă pot ajuta efectiv să economisiți bani în asigurarea auto!

Ar trebui să le înlocuiți regulat

Cât de des ar trebui să înlocuiți anvelopele de iarnă? Când banda de rulare a anvelopelor a fost uzată până la 6/32, este timpul să le înlocuiți.

Pentru ca anvelopele de iarnă să funcționeze eficient pe drumurile cu zăpadă, suprafața de rulare a acestora nu trebuie utilizată peste 6/32 ″. În acest moment, capacitatea cauciucurilor dvs. de a-și menține tracțiunea pe drumurile înghețate și înzăpezite este redusă considerabil. Când adâncimea benzii de rulare atinge 2/32 ″, vehiculul dvs. nu va avea nici o tracțiune, sau foarte puțin, pe zăpadă.

 

Categorii:
Auto-Moto
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *