iul. 24, 2018
2232 Views
0 0

Scoala de soferi – o alegere dificila

Postat de

Ai ajuns la majorat si iti doresti sa faci scoala de soferi pentru a obtine permisul de conducere? Cum alegi instructorul si scoala de soferi la care vei urma cursurile pentru a te asigura de reusita la examenul pentru permis? Iata cateva sfaturi importante de care ar fi bine sa tii cont.

Cum aleg instructorul de la scoala de soferi?

Alegerea instructorului este una dificila deoarece, la primul contact cu masina, pare ca ai de facut atat de multe simultan incat nu iti ajung membrele. De aceea, instructorul trebuie sa fie o persoana calma, rabdatoare, care sa nu iti ofere un stres suplimentar si sa te poata coordona relaxat. De asemenea, este importanta experienta acestuia, deoarece, in timp, intructorii gasesc cele mai bune metode si invata sa adapteze lectia de condus in functie de personalitatea elevului.

scoala de soferi

Atunci cand te hotarasti sa faci scoala de soferi la o varsta mai inaintata, este de preferat sa alegi un instructor mai in varsta, fata de care sa nu te simti stanjenit sau inconfortabil deoarece, persoanele care fac scoala de soferi peste 35 de ani sunt mai anxioase si constientizeaza mai mult pericolul unor manevre gresite. Un alt aspect important este increderea pe care ti-o inspira instructorul de la scoala de soferi deoarece avand incredere totala in controlul acestuia asupra masinii te vei putea concentra mai bine, teama de a cauza celorlalti fiind inlaturata de controlul acestuia.

Atunci cand optezi pentru o scoala de soferi sau alta trebuie sa tii cont si de masina pe care vei invata, precum si de costuri deoarece aceste aspecte sunt, si ele, la fel de importante. Asadar, inainte de a   alege o anume scoala de soferi, sondeaza piata, informeaza-te si alege scoala de soferi potrivita nevoilor tale din toate punctele de vedere.

Categorii:
Auto-Moto
kontento.ro
    https://www.cril.ro/

    CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *