iun. 25, 2019
1289 Views
0 0

SEO inseamna content marketing – iata de ce!

Postat de

Cand vine vorba despre SEO si content marketing exista o oarecare confuzie, in privinta modului in care aceste doua elemente functioneaza impreuna. Se potrivesc acestea impreuna? Si daca nu, ar trebui sa incerci sa le faci sa lucreze impreuna? Ei bine, expertii SEO au concluzionat ca aceste doua elemente se potrivesc precum piesele corecte de puzzle. Functioneaza bine impreuna, avand puterea de a-ti oferi rezultate benefice pentru brand awareness si conversii.

Principala problema din care apare aceasta confuzie este legata de faptul ca aceste concepte sunt separate, de parca ar fi doua lucruri total opuse. Adevarul este ca, SEO si content marketing-ul merg mana-n mana, depind unul de altul, se suprapun si se amesteca.

Exista si diferente intre SEO si content marketing

Da, cele doua elemente se disting unul de celalalt in anumite puncte critice. Cu toate acestea, ele nu pot fi separate complet. In loc sa enumeram fiecare punct de diferenta dintre cele doua, totul se poate rezuma la aceste concluzii:

  • SEO este mai concentrat, mai tehnic
  • Content marketing este mai vast si mai creativ

Astfel, singura modalitate de a aplica Search Engine Optimization intr-o modalitate mai vasta este sa implementezi elementele sale tehnice in content marketing. Vice-versa, singura modalitate de a asigura eficienta si succesul continutului de marketing este sa aplici tehnicile SEO cand creezi continutul.

O alta modalitate de a-ti face o idee cu privire la aceste lucruri este asa: SEO creeaza cereri (de produse, servicii, etc), iar content marketing-ul satisface acele cereri.

Search Engine Optimization are nevoie de continut. Iar continutul este… ei bine, content marketing. Nu exista SEO fara continut. Ai nevoie de cuvinte, articole, substanta, backlink-uri, cuvinte-cheie si alte elemente care sa atraga, sa tina clientii pe pagina ta si ei bine, sa cumpere.

Cu toate ca toata lumea cunoaste puterea optimizarii, specialistii in domeniul web admit in continuare: continutul este rege.

Categorii:
Internet
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *