iun. 3, 2020
1234 Views
0 0

Servicii debitare laser profesionale prin Laser Processing

Postat de

Procesul de debitare cu laser este o metoda foarte utilizata pentru a taia metalele precum otel, aluminium si titanium, fiind folosita mai ales in industriilede tip productie. Echipa noastra iti vine in ajutorul tau cu servicii profesionale de debitare laser folosind cele mai bune si performante utilaje si masini, care sunt manipulate de catre personalul nostru cu experienta.

 

Iata mai jos cateva beneficii majore de care sa tinem cont cand vrem sa alegem serviciile de debitare laser.

 

  1. Precizie mai mare

 

Comparand acest proces cu cele traditionale de taiere, debiarea laser este extrem de precisa cand vine vorba de taierea metalelor. Acest lucru se datoreaza faptului ca laserul si unda sa nu vor distruge metalul pe care se lucreaza, iar distorsiunea este minima cand vine vorba de marginile taiate. Mai gasim ca avantaj a acestui proces de taiere cu laser faptul ca precizia pozitionala pe care se taie metalul este ridicata.

 

  1. Taierea cu laser poate sa fie facuta pe proiecte complexe

 

Datorita naturii acestui proces, utilajele si oamenii angrenati in acest proces ajuta la o mai mare mobilitate si directie, iar acest lucru poate sa fie o metoda mai buna pentru a taia forme unice.

 

  1. Alt mare avantaj a taierii cu laser este faptul ca nu are impact direct asupra metalelor taiate cand vine vorba de integritatea lor. Debitarea cu laser este un proces fara contact intre raza laser si metalul pe care se lucreaza.

 

  1. Folosind acest proces avansat de taiere de la Laser Processing, poti sa ai sansa sa tai diverse elemente metalice de la plexiglas pana la acrylic.

 

Cand realizezi un proiect prin taierea cu raza laser, poti sa adaugi si gravarea cu laser. Folosind aceste doua tehnici poti sa creezi produse finale de calitate ridicata cu un finish foarte bun. Pentru procesul de productie, poate sa fie un mare avantaj pentru orice proiect.

Descopera si gama de servicii de indoire tabla profesionale de la Laser Processing Romania. Aceste servicii sunt realizate la standarde ridicate si ajuta afacerea ta sa atinga cel mai mare grad de cerinte in acest sens. Echipa noastra lucreaza cu echipamente de top si foarte performante dar si cu muncitor cu calificare in domeniu si cu experienta necesara pentru ca orice proiect sa fie dus la bun sfarsit.

Va invitam pe site-ul nostru sa vedeti intreaga gama de servicii profesionale de debitare cu laser, sudare, indoire tabla si prelucrari mecanice.

Categorii:
Afaceri · Comunicate
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *