dec. 9, 2019
1243 Views
0 0

SKBS Romania – Rampe de egalizare Profesionale

Postat de

Procesul de incarcare si descarcare a marfii trebuie sa fie foarte lin in depozitul sau hala afacerii nostre pentru ca produsele transportate sa fie usor puse in loc sigur fara prea mult efort.

O atentie speciala trebuie sa o acordam rampelor de egalizare SKBS care sunt aici sa va ajute sa reduceti dramatic diferenta de nivel cand vine vorba de platforma depozitului si cea a camionului. Sunt mai multi factori ce trebuie sa fie luati in considerare cand vine vremeasa alegem cea mai potrivita rampa de egalizare.

In zilele noastre, spatiul de lucru si modul in care executam taskurile nu tolereaza practicile nesigure. Oamenii ce se ocupa de productie trebuie sa asigure un mediu de lucru sigur si eficient.

Instalarea corecta a unei rampe de egalizre este primul pas pe care trebuie sa il facem pentru a evita accidentarea oamenilor si a materialelor transportate.

Personalul care se ocupa de incarcare si de descarcare trebuie a fie bine calificat in acest sens.

O rampa de egalizare buna are un sistem de activare care ridica rampa la nivelul dorit pentru o descarcare usoara.

Mai gasim si un bumper prin care se previne ca vehiculul sa evite contactul cu podeaua halei.

Cele mai bune rampe de egalizare sunt echipate cu bumpere si „perne” pentru a evita eventualele daune cand camionul da cu spatele. Pe site-ul nostru gasiti rampe de egalizare profesionale care sa ajute la imbunatatirea workflow-ului procesului de incarcare/descarcare.

Puteti sa vedeti pe site-ul SKBS gama completa de conveioare de tip rola, cu banda sau cu lant pentru ca procesul de transport de marfa sa fie cat mai eficient. Gama noastra de conveioare este una de top si apreciata de catre afacerile mari din Romania din diverse industrii.

De foarte multe ori rolul conveioarelor SKBS este acela de a transporta cat mai bine marfa si produsele in diversi pasi succesivi pentru a asigura siguranta de transport.

Daca si tu ai nevoie de un proces de incarcare si descarcare a marfii cat mai eficient si usor in afacerea ta, echipa SKBS iti vine in ajutorul tau cu gama de rampe de egalizare profesionale – care sunt solutia perfecta pentru a muta usor paletii de marfa din si in camion fara sa iti mai faci griji de diferentele de nivel dintre camion si podeaua depozitului tau.

Astfel, in acest articol echipa SKBS ROMANIA iti va arata cum sa alegi corect cele mai bune rampe de egalizare pentru ca tu sa te asiguri ca ele sunt ideale pentru nevoile afacerii tale.

Sunt multe tipuri de astfel de rampe din care poti alege sa cumperi dar cele mai des intalnite in Romania sunt cele care se ataseaza atat de podeaua halei dar si de cea a camionului. Astfel diferentele de distante dintre podeaua halei si a camionului care transporta marfa este redusa la zero.

Cand vrei sa alegi o rampa de egalizare profesionala si de calitate ridicaa trebuie sa vezi care este greutatea paletilor transportati. Este important sa calculezi aceasta greutate pentru ca sa fi sigur ca alegi cea mai buna rampa de egalizare.

Dupa care trebuie sa vezi care este dimensiunea rampii ce trebuie instalata. Marimea platformei este determinata in mare parte de tipul de echipament transportat care va fi incarcat/descarcat. Latimea minima este de 6 inch.

Mai trebuie neaparat sa ne uitam pe langa latimea rampii si la lungimea acesteia pentru a ne asigura ca acest proces de manipulare a marfii este eficient.

Dacasi tu ai nevoie sa iti echipezi hala cu cele mai bune rampe de egalizare te invitam pe www.skbs.ro sa descoperi gama noastra de produse.

Categorii:
Afaceri
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *