iul. 23, 2020
1712 Views
0 0

Telefoane Samsung pentru toate buzunarele

Postat de

Potrivit unor date furnizate de Canalys, piața mondială de smartphone-uri a crescut cu 1% în al treilea trimestru al anului, după doi ani de scăderi consecutive, grație unei serii de stimuli care s-au aliniat pentru a impulsiona cererea. In continuare Samsung este lider mondial al pietei de telefoane mobile, cu 78,9 milioane de unități vândute, cu 11% mai multe decât în aceeași perioadă a anului precedent, grație strategiei sale agresive de lansare de noi și noi produse.

„5G este următorul câmp de luptă pentru Samsung”, a explicat Rushabh Doshi, de la Canalys. „Este unul dintre puținii fabricanți de telefoane mobile care își crează propriile chip-uri și modemuri. Drept urmare, nu este constrâns de ciclul de inovare al diferiților provideri de componente externe, precum Qualcomm. Dacă Samsung se mișcă mai repede decât Qualcomm, poate câștiga cursa în segmentul smartphone-urilor de gamă medie cu 5G. Anunțul recent cu privire la modelul Galaxy A90 5G și următorul chipset Exynos 980 sunt printre prioritățile strategice ale Samsung”.

 

Telefoane Samsung, precum Samsung S20, gasiti online pe emag. Dar exista inca destui iubitori de S8 sau S9 si chiar de un Galaxy Note!

Articol initial

 

Categorii:
Tehnologie
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *