sept. 6, 2019
1337 Views
0 0

Terase București

Postat de

Bucurestiul este un oras extrem de cautat de majoritatea persoanelor cu precadere de catre tineret, si asta pentru ca aici oportunitatile sunt numeroase si mai mult decat atat dispune de foarte multe localuri, restaurante, cafenele, terase si nu numai in care fiecare poate servi linistit un fel de mancare, sau poate sa savureze in voie o limonada rece si bine meritata, in special in zilele toride de vara, cand temperaturile efectiv ne coplesesc in adevaratul sens al cuvantului.

Daca ajungeti in Bucuresti veti fi placut surprinsi de multitudinea localurilor pe care le veti intalni fiecare avand amprenta personala si un anumit specific. Asadar, nu este nevoie sa va faceti griji din acest punct de vedere pentru ca in Bucuresti nu veti duce lipsa sub nicio forma de locatii in care sa puteti manca, sau savura o ceasca de cafea.

Terase Bucuresti

Unul din cele mai recomandate terase din Bucuresti, mai exact restaurant care dispune si de terasa este Trattoria & Pizza Giovane, un restaurant cu specific italian, evident chiar dupa denumire si accent. Un restaurant situat la intrarea in Oraselul copiilor, frumos amenajat, impecabil din punct de vedere al design-ului, dotat cu toate cele necesare pentru ca oaspetii sa se simta in largul lor si sa dispuna de cele mai impecabile servicii, de inalta calitate, oferite de catre un personal specializat din toate punctele de vedere.

Trattoria & Pizza Giovane sector 4 este printre cele mai recomandate restaurante cu specific italian, a caror specialitati sunt preparate de catre un specialist in ale bucatariei, care stie cum, cand si in ce fel sa dea gust si savoarei fiecarui fel pe care clientii il vor comanda.

Personal bine pregatit

Bucatarul restaurantului este fara doar si poate extrem de talentat, organizat, care contribuie activ la noile tendinte culinare pe care noi vrem sa le implementam in cadrul restaurantului nostru. Am considerat ca este timpul să trecem la nivelul urmator, sa unim punctele noastre cele mai puternice si impreuna sa punem amprenta asupra restaurantului nostru, astfel incat ideile si startegiile noastre sa contribuie semnificativ la succesul afacerii noastre.

Restaurantul este situat intr-o zona in care se poate ajunge foarte usor, intrucat lipsa mijlocului de transport personal nu este realmente o problema. Mijloacele de transport public, circula zilnic prin fata restaurantului nostru, iar dumneavoastra puteti veni cu usurinta, alaturi de prieteni, chiar si cu cei mici.

Astfel, in zilele toride de vara va asteptam cu cele mai speciale, savuroase si gustoase racoritoare, atat pentru dumneavoastra, cat si pentru cei mici, preparate din ingrediente 100% naturale. In intreaga activitate ne bazam pe realizarea preparatelor si a bauturilor din produse naturale, intrucat sanatatea clientilor nostri este primordiala pentru noi.

Printre felurile de mancare pe care bucatarul nostrum le pregateste cu drag si spor se numara:

 • Starters
 • Salate antreu
 • Ciorbe
 • Paste
 • Pizza
 • Preparate din pasare
 • Preparate din vita
 • D-ale romanilor
 • Preparate din peste si fructe de mare
 • Burgeri
 • Salate
 • Diverse
 • Garnituri
 • Deserturi de casa

De asemenea, ne adaptam si cerintelor dumneavoastra in ceea ce priveste felurile de mancare, intrucat dispunem de flexibilitate maxima.

Categorii:
Comunicate
kontento.ro
  https://www.cril.ro/

  CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *