feb. 6, 2020
1368 Views
0 0

Un studio de videochat demonteaza toate miturile legate de acest domeniu

Postat de

In ciuda faptului ca meseria de model intr-un studio de videochat este una dintre cele mai cautate la ora actuala, inca mai exista persoane care au idei preconcepute legate de acest domeniu. Unii oameni au o conceptie invechita, in timp ce altii nu au destule informatii despre industrie si despre ce reprezinta acest job fabulos.

Daca si tu iti doresti sa lucrezi intr-un studio videochat profesionist ca Studio20, insa ti-e teama ca mentalitatea pe care apropiatii tai o au iti va pune piedici, iata care este adevarata fata a videochatului si care sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare:

Videochatul NU inseamna prostitutie
S-a vehiculat in repetate randuri faptul ca videochatul ar fi o industrie a prostitutiei si ca modelele care vin intr-un studio de videochat sunt fortate sa se prostitueze in fata barbatilor. Totul este 100% fals! Sa faci videochat inseamna sa socializezi la distanta cu admiratori din toata lumea prin intermediul camerei video.

Aceste conversatii in limba engleza au loc in camere luxoase si decoruri special amenajate, astfel incat tinerele care isi doresc sa devina cunoscute in online sa aiba parte de o imagine respectabila si foarte apreciata. Totodata, fetele sunt incurajate sa isi dezvolte abilitatile de comunicare si sa abordeze subiecte cat mai variate, pentru a-si demonstra inteligenta si capacitatea de cunoastere.

NU se discuta doar despre sex
Multi oameni cred ca intr-un studio de videochat sexul e in floare, chiar si la nivel conversational, insa acest lucru nu este deloc adevarat. Poate ca barbatii isi doresc sa cunoasca multe lucruri legate de acest subiect, insa asta nu inseamna ca ei prefera sa isi petreaca timpul cu un model online vorbind doar despre sex.

Barbatii care apeleaza la fetele dintr-un studio sunt mai degraba oameni care cauta o companie placuta, o confidenta careia sa i se poata destainui. Acestia vor sa vorbeasca despre viata si despre lucrurile reale pe care le intampina, reusind astfel sa gaseasca solutii chiar si la cele mai dificile probleme din viata lor.

Nimeni nu te obliga sa te dezbraci
Nuditatea poate fi scandaloasa, cu atat mai mult daca vorbim de un studio de videochat, insa nimeni nu te forteaza sa te dezbraci daca nu vrei sa faci acest lucru. Spre exemplu, la Studio20, ai sansa sa faci videochat glamour, un concept care imbina tehnicile de seductie cu inteligenta si intuitia. Astfel, ii vei cuceri pe admiratorii tai prin simpla prezenta de spirit, fara a apela la tertipuri ce tin de nuditate.

Inca mai sunt persoane convinse ca videochatul presupune exclusiv nuditate si ca activitatea unui model este aceea de a-si arata partile intime in fata camerei de filmat. Cu siguranta va mai trece ceva timp pana cand aceste prejudecati vor fi spulberate cu totul de succesul fetelor din videochat, tocmai de aceea e important sa te alaturi si tu celor care vor sa schimbe perceptia colectiva.

Daca esti frumoasa si iti doresti sa devii independenta financiar, vino la Studio20 si viitorul tau va fi pe maini bune! Aici vei avea sansa sa te dezvolti si sa iti construiesti o viata noua, incununata de succes si siguranta pe toate planurile.

Categorii:
LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *