ian. 22, 2021
937 Views
0 0

Zodii perfecte pentru antreprenoriat

Postat de

Exista in fiecare dintre noi, ceva nativ, care ramane ca o caracteristica dominanta, intreaga noastra viata. Aceste trasaturi intiparite in noi, ne sprijina sau nu, in a face anumite demersuri in viata. Acest lucru este valabil si in ceea ce priveste antreprenoriatul. Nativii anumitor zodii au tot ce le trebuie pentru a avea success in acest domeniu, altii, pur si simplu nu se potrivesc in aceasta activitate, care presupune a avea unele abilitati care sa sprijine pe cei implicati, nefiind o activitate facila, la care sa se poata renunta foarte usor.

Studiind caracteristicile fiecarei zodii in parte, pare ca cei mai potriviti pentru activitatea de antreprenoriat ar fi nativii Berbec, Taur,  Gemeni, Leu si Scorpion.

Nativii Berbec sunt tenace, fermi pe pozitie, determinati, persoane care se implica total, atunci cand sunt realmente interesati de domeniul de activitate respectiv. Sunt persoane cu foarte multa energie, asa ca activitatile care ii consemneaza in birou nu ii aranjeaza deloc. Stiu cum sa coaguleze o echipa si sunt foarte buni organizatori. Din pacate, sunt si destul de impulsivi si predispusi sa faca greseli.

Nativii Taur pot face sa functioneze orice afacere, fara prea mari probleme. Sunt foarte muncitori si foarte statornici. Daca este vorba sa ajute la stabilirea unui bun renume pentru o afacere, sunt persoane pe care se poate conta in orice situatie. Isi vor indeplini obiectivele indiferent de greutatile pe care le-ar putea intampina. Se misca ceva mai greu, insa mereu ajung la finalitatea stabilita. Fac orice munca, indiferent daca le place sau nu, daca prin aceasta isi ating obiectivele stabilite.

Nativii Gemeni  se descurca excelent pe partea de comunicare, de socializare. Lucreaza foarte bine in echipa; le place sa se consulte cu ceilalti, sa primeasca feed-back care sa ii ajute sa evolueze, sa se dezvolte, sa progreseze, atat in plan profesional, cat si in plan personal. Se descurca foarte bine cu activitatile stimulante, care ii face sa isi foloseasca la maximum abilitatile. Nu se simt deloc confortabil in domenii care nu ii stimuleaza indeajuns si, chiar daca nu sunt genul care sa renunte, nu vor excela, iar acest lucru este motiv de mare frustrare.

Nativii Leu au calitati incontestabile de lideri. Mereu vizeaza functii de conducere, pentru ca nu se simt confortabil in altfel de pozitii. Dar au si tot ce le trebuie pentru a face fata, asa ca ambitiile lor nu sunt nejustificate. Au charisma necesara pentru a coagula echipe, pentru a atinge obiectivele pe care si le-au stabilit. Munca, pentru ei, nu este o datorie, ci un element vital; nu concep sa nu munceasca, deseori peste program, pentru a-si atinge obiectivele stabilite.

Nativii Scorpion au o tenacitate feroce, care, uneori, sperie. Sunt foarte temuti in afaceri, pentru ca sunt in stare sa faca totul pentru a ajunge la finalitatea pe care si-au stabilit-o. Lucrurile nu sunt foarte facile pentru ei, atunci cand vine vorba de coagularea echipelor de lucru. Lucreaza mai bine pe cont propriu; ca sefi, inspira teama, mai ales cand lucrurile nu se fac in felul in care le-a planificat. Alte detalii si pe horoscopzi.ro.

kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *