ian. 7, 2021
959 Views
1 0

5 cadouri și flori pe care le poți cumpăra online

Postat de

OkFlora te ajută să faci cumpărături online de calitate, care te pot ajuta să aduci zâmbetul pe fața persoanei pe care o surprinzi. Poți să cumperi atât buchete de flori spectaculoase, cât și cadouri diverse pentru ocaziile speciale. Totul este la un click distanță, iar livrarea se poate face în toată țara. Pentru București poți avea livrare 24/7. Aceasta se poate face între 2-5 ore după ce ai plasat comanda și ai achitat. Livrarea prin curierul de lux, îmbrăcat în costum și care are papion și mănuși, aduce eleganță momentului. Astfel, poți avea livrari flori pentru orice eveniment sau sărbătoare. Iată 5 cadouri și flori pe care le poți cumpăra online de la OkFlora:

Cafeluța cu flori și Raffaello

O surpriză pentru diminețile frumoase, poate să fie cadoul cu cafeluță, flori și bomboane cu cocos. Această variantă poate aduce un zâmbet încă de dimineață. Poți să îl oferi și pentru o seară de poveste sau o după-amiază în care știi că cineva se gândește la tine. Ai mai multe variante de flori din care poți alege, iar pachetele sunt pregătite frumos pentru tine.

Cutie cu trandafiri, ursuleț și Raffaello

Unul dintre pachetele perfecte pentru aniversare, este cel care are inclus un ursuleț de pluș. Acesta conține și o cutie cu trandafiri și Raffaello. Ursulețul va fi un cadou minunat pentru oricine iubește păpușile și mesajul din spatele acestui set. Trandafirii sunt foarte frumos ambalați în cutie premium, aducând rafinament și grație.

Set de 7 baloane cu auriu și negru, tort Mousse și Moet Chandon

Un cadou universal, care este potrivit în foarte multe ipostaze, este setul de 7 baloane cu auriu și negru, tort și băutură. El poate să fie dăruit atât bărbaților, cât și femeilor, la vârste diferite. De asemenea este versatil și poate să fie o variantă potrivită pentru a sărbători anumite reușite profesionale, personale sau legate de momentele speciale din timpul anului. Setul cuprinde tortul de foarte bună calitate și o băutură fină, perfectă pentru a fi împărțită cu cei dragi. Baloanele sunt elegante și neutre, prin alegerea culorilor: negru și auriu. Ele pot decora frumos orice cameră în care sunt așezate.

Set de cutie cu fructe și cutie mică cu trandafiri

Cutia cu fructe este populară în rândul celor care doresc să facă un cadou practic, frumos și gustos. Cutia cu fructe este potrivită pentru persoane de orice vârstă și este o variantă apreciată pentru momentele de răsfăț culinar. Cutia mică de trandafiri completează acest set într-un mod perfect. Cutia de lux este frumos construită și finisată și prezintă trandafirii selectați cu grijă pentru a aduce bucurie și frumusețe.

Set cutie cu trandafiri Rainbow și cutie cu Macarons

Un cadou total neobișnuit este setul cu cutie cu trandafiri Rainbow și cu prăjituri Macarons. Acesta este un set colorat, vesel și deosebit. Va cuprinde o gustare dulce de calitate și trandafiri extrem de colorați, care vor fi apreciați.

OkFlora este alături de tine atunci când faci cadouri și vrei să livrezi flori persoanelor speciale din viața ta!

Categorii:
LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *