mart. 27, 2021
659 Views
0 0

5 sfaturi pentru un Samsung bine îmbrăcat

Postat de

La fel ca tine, Samsung-ul tău nu prea apreciază frigul. Și între îngheț și zăpadă, smartphone-ul poate întâmpina unele defecțiuni. Telefonul tău prețios ar putea chiar să arate că va renunța și nu va trece peste iarnă și frig. Acesta ar putea fi cazul dacă apa sau umezeala pătrund în interior.

Descoperă cele 5 sfaturi pentru a-l proteja de frig, zăpadă și umiditate cu huse de telefon și nu numai. La fel ca și corpul tău, telefonul tău mobil este foarte sensibil la variațiile de temperatură. Iarna, nu este neobișnuit ca smartphone-ul să se oprească singur dacă temperaturile scad sub 0°. De cele mai multe ori, aceste disfuncții sunt din fericire doar temporare. Cu toate acestea, dacă nu ai grijă de el în timpul expunerilor lungi la frig, bateria telefonului poate suferi daune ireparabile.

Oprește smartphone-ul dacă e rece

Dacă smartphone-ul s-a oprit după ce a fost expus la frig pentru o lungă perioadă de timp, nu continua să îl repornești. Bateria sa este temporar scoasă din funcțiune. La fel, dacă în timpul unei plimbări pe zăpadă, îți dați seama că bateria smartphone-ului scade anormal, oprește-l. Această acțiune îl poate proteja de daune permanente. Ultimul punct, dacă intenționezi o bătăie cu zăpadă cu copiii sau cu prietenii, ai grijă și lasă telefonul acasă.

Investește într-o husă care îl va proteja de frig

Dacă intenționezi să pleci în vacanță în Alpii Elvețieni sau să schiezi în Austria și nu dorești să renunți la noul tău Samsung strălucitor, ai face bine să investești într-o carcasă sau huse telefoane Samsung. Există multe modele pe piață care pot asigura integritatea dispozitivului tău mobil și îl pot proteja de zăpadă.

Bucură-te de un ceas conectat sau de căști inteligente

Dorești să rămâi conectat, să primești apeluri și să răspunzi la mesaje chiar și atunci când mergi în frig? Așadar, investește într-un ceas conectat sau în căști inteligente. Datorită unui ceas inteligent, vei putea consulta și trimite mesaje fără a fi nevoie să scoți smartphone-ul din buzunarul hainei. Rezultatul este același dacă preferi căștile inteligente.

Lasă smartphone-ul să se usuce

Ești îngrijorat că smartphone-ul tău a răcit în timpul unei plimbări? De îndată ce ajungi acasă, vei încerca să-l încălzești așezându-l pe un radiator sau folosind un uscător de păr? Nu face această mare greșeală. Nu încerca să accelerezi încălzirea telefonului smartphone.

Lasă-l să se climatizeze la temperatura camerei într-un mediu uscat. La fel, dacă îți faci griji că umezeala se poate infiltra în structura sa (la urma urmei, zăpada este doar apă), pune-i neapărat o husă de telefon.

Protejează-ți bine smartphone-ul împotriva umidității

După cum am amintit mai sus, zăpada este în cele din urmă doar apă. Prin urmare, dacă smartphone-ul intră în contact cu zăpada, apa poate intra în structura sa. Dacă observi că mucegaiul crește sub ecranul tactil, oprelte smartphone-ul. Din nou, nu încerca să îl usuci cât mai repede posibil cu un uscător de păr, radiator sau orice flacără. Aștesptă doar să se usuce înainte de a încerca să-l repornești. În același sens, protejează-l cu o husă impermeabilă Samsung înainte de a ieși în zăpadă.

Categorii:
Afaceri · Tehnologie
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *