feb. 15, 2020
961 Views
0 0

6 secrete nestiute despre cursurile de dans pentru nunta

Postat de

Dansul mirilor este un moment important la petrecerea de nunta. La fel de important este ca mirii sa se simta in largul lor pe ring, mai ales daca va fi o petrecere cu multa muzica la care se va dansa pana in zori. In acest caz, cursurile de dans ar trebui sa se regaseasca pe lista cu lucruri de pregatit pentru nunta, de catre cei doi miri.  Iata cateva trucuri care va vor ajuta sa excelati la capitolul dans, la petrecerea de nunta.

Incepeti cursurile de dans cu 6-8 luni inainte de nunta

Atunci cand vrei sa inveti sa dansezi, este important sa faci acest lucru intr-un mod cat mai relaxant fara sa existe presiunea timpului. Ai nevoie de timp sa inveti cum sa conduci si sa urmezi pasii de dans asa cum se intampla atunci cand dansati impreuna. Vrei sa poti sa te destinzi, sa razi, sa porti conversatii cu invitatii si sa te bucuri de petrecere, in tot acest timp, iar toate acestea vor fi posibile pe masura ce exersezi pasii de dans. Asadar, ia-ti ceva timp pentru cursurile de dans. Uneori, cursurile de dans pentru nunta devin ca adevarate intalniri romantice pentru cupluri, fiind o oportunitate de a lasa totul deoparte si de a se concentra pe a dansa impreuna. Dansul inseama munca de echipa si are puterea de a aduce partenerii impreuna si de a-i ajuta sa comunice mai bine.

Poti alege curs de dans Constanta sau poti cauta direct oferte specializate pentru dansul mirilor Constanta.

Poti sa incepi cursurile inainte sa stii care va fi muzica de la nunta

Poti sa inveti sa dansezi si sa exersezi pasii de dans pe orice muzica, nu ai nevoie de o melodie anume pentru a face acest lucru. Sunt multe lucruri importante pe care este necesar sa le inveti cand dansezi, insa un singur lucru este necesar sa stii indiferent de dans si anume acela de a conduce si de a fi condus. Asadar, poti incepe sa iei lectii cand doresti, cu cat mai devreme cu atat mai bine, iar in privinta melodiei pentru dansul mirilor vei incepe sa exersezi atunci cand va fi stabilita.

Stabileste ce gen de muzica va fi la petrecerea de nunta

Odata ce ati stabilit care va fi melodia pentru dansul mirilor este momentul sa mergeti mai departe si sa stabiliti care va fi genul de muzica ce va predomina la petrecerea de nunta. Instructorul de dans va putea in acest fel sa iti arate cativa pasi de baza pentru a putea sa te misti cat mai bine pe muzica ce se va auzi la petrecere. Pentru atmosfera poti apela si la o trupa de dansatori evenimente Constanta.

Ia cursuri de dans impreuna cu partenerul/partenera

Chiar daca ai luat si pana acum cursuri de dans, este foarte important ca pentru petrecerea de nunta sa iei si cateva cursuri impreuna cu persoana iubita. Este foarte important sa va coordonati si sa dansati in acelasi ritm. Dansul in pereche poate fi extrem de distractiv si ai ocazia sa descoperi pasi si miscari de dans pe care nu le-ai mai vazut pana atunci, cu toate ca ai luat lectii de mult timp.

 

kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *