mai 18, 2020
1997 Views
0 0

O parere despre magazinul Casa New Concept

Postat de

O parere despre magazinul Casa New Concept

A fost nevoie de foarte mult timp pana cand sa gasesc niste lenjerii ca cele de la CasaNewConcept. Multe esecuri si multe decizii proaste, dar ma bucur ca am gasit oferta de lenjerii 1+1 disponibila aici. Pana acum majoritatea lenjeriilor mi se pareau prea dure si neplacute la atingere, chiar daca erau foarte dense. Prefer bumbacul pentru ca mi se pare materialul potrivit si cu toate ca il gasesti la tot pasul, niciodata nu e ceea ce trebuie.

Incepeam chiar sa ma enervez cat de greu e sa dau peste un produs atat de simplu care e de la sine inteles ca trebuie sa fie de calitate. Asa ca mi-am marit bugetul si eram pregatit sa platesc chiar mult mai mult, asta pana mi-a recomandat cineva Casa New Concept. Nu mai auzisem de ei pana in acel moment, asa ca nu stiam la ce sa ma astept. Din fericire un alt magazin catre care ma orientasem nu avea culorea pe care o doream eu si nu am cheltuit o avere pentru o lenjerie de pat care am gasit-o aici mult mai ieftine.

Vad ca oamenii de aici au foarte multe recenzii bune si m-am gandit ca merita sa ii ajut si eu cu una pozitiva pentru ca merita. Produsele sunt de o calitate foarte buna, asta se vede de la prima atingere si dupa cateva spalari produsele nu sau semne de oboseala. Bineinteles, nu ma astept sa reziste o vesnicie, dar cativa ani sigur le pot folosi fara probleme. In alte contexte am avut lenjerii care nu doar ca se decolorau, dar se si dezintegrau, ceea ce nu e deloc ideal si nimeni nu isi doreste un astfel de produs.

Pentru a evita orice grija recomand oferta cu lenjerii 1+1 de la CasaNewConcept care mi-a facut cu ochiul si care mi-a permis sa imi cumpar doua dintre modelele mele preferate de lenjerii. Au de toate, pentru toate nevoile si preferintele, cu fel si fel de design-uri, dar si confectionate din diverse materiale. Nu e greu sa intretii aceste lenjerii pentru ca sunt de cea mai buna calitate, ceea ce presupune ca e usor sa le prelungesti durata de viata.

Daca vrei lenjerii bune si aici vezi doar recenzii bune, merita sa le incerci pentru ca nu ai nimic de pierdut. Din alte surse daca cumperi atunci nu esti sigur de produsele catre care te orientezi si ai toate sansele ca acestea sa se destrame de la prima spalare, dar nu merita sa iti asumi niciun risc. Nu scriu de obicei recenzii, dar m-am gandit ca poate acum este o ocazie buna sa incep intrucat toata lumea merita sa se bucure de conditii si produse mai bune.

Categorii:
Comunicate
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *