feb. 2, 2021
989 Views
0 0

Acele proiecte de casa de la PLANEX.RO de care aveti nevoie pentru o viata confortabila

Postat de

Ideea de a locui la casa, poate sa reprezinte cea mai buna optiune daca va numarati printre aceia care doriti o anumita libertate, un spatiu in aer liber pentru relaxare, poate posibilitatea amplasarii unei piscine, loc pentru masina, spatiu pentru animale si asa mai departe.

De exemplu, acele proiecte de case cu garaj sunt ideale deoarece in cele mai multe cazuri toti cei care locuiesc la casa, au cel putin un autoturism in familie, fapt pentru care un garaj, este o anexa foarte importanta pentru protejarea masinii.

O casa cu un etaj cu garaj nu ocupa mult spatiu in ceea ce priveste terenul dispoibil, oferind posibilitatea amenajarii unei gradini, a unui foisor, a unei piscini si asa mai departe. Curtea devine vizual mai mare, ceea ce deschide oportunitati vaste pentru lucrari de design originale.

Constructia unei case cu un garaj anexat poate economisi semnificativ costuri. Garajul si casa vor impartasi un perete, aceeasi fundatie si acelasi acoperis. Practic, veti cheltui mai putini bani pentru materiale de constructie iar daca veti dori sa luati ceva din masina, nu va mai fi nevoie sa iesiti neaparat afara, deoarece poate exista o intrare direct din casa.

De asemenea, daca doriti sa eficientizati la maxim spatiul curtii, pe langa faptul ca puteti alege un proiect de casa cu garaj incorporat, puteti opta si pentru acele proiecte case cu mansarda care bineinteles pot incorpora si garajul. In acest fel, veti obtine mai mult spatiu locuibil, fara a necesita o amprenta la sol marita.

Indiferent ca este vorba despre a locui la bloc ori la casa, cu totii ne dorim la un moment dat in viata propriul camin in care sa putem duce o viata linistita alaturi de cei dragi, un camin pe care sa-l putem amenaja dupa bunul plac si caruia sa ii putem spune din suflet, “acasa”.

In momentul in care discutam despre ideea de a locui la bloc sau la casa, parerile sunt destul de impartite, insa, foarte multi aleg sa-si traiasca viata la casa, tocmai pentru ca exista un grad mult mai sporit de confort, dar mai ales exista acea posibilitatea de a opta pentru proiecte case personalizate, astfel incat la final, sa se obtina exact o locuinta care sa corespunda cu nevoile pe care oamenii le au.

Fie ca sunteti in cautarea unei case simple sau cu mansarda, case moderne sau cu un aspect vintage, o casa cu subsol sau demisol, o casa cu garaj sau orice al tip de casa personalizata dupa nevoile pe care le aveti, case mici sau case mari, toate acestea pot fi realizate in cel mai sigur si profesional mod, cu ajutorul unei echipe de profesionisti in domeniul proiectarii caselor, PLANEX.ro.

Astfel, sunteti invitati sa accesati PLANEX.ro, unde va sunt puse la dispozitie toate detaliile de care aveti nevoie, precum si o foarte mare varietate de proiecte de toate tipurile. Nimic nu este acum mai simplu, avand puse la dispozitie toate informantiile de care aveti nevoie, la numai un simplu click distanta pe site-ul mai sus mentionat.

 

 

Categorii:
Afaceri · Comunicate
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *