aug. 22, 2021
760 Views
0 0

Alege eleganța cu o pălărie Willi

Postat de

Multe femei se tem în mod deschis de pălării, considerându-le prea complicate, deoarece nu știu cum să poarte o pălărie elegantă, ajungând într-un punct mort. Stilul casual atotputernic a estompat pe deplin ideea de eleganță, aducând caracterul practic în prim plan. Dar chiar și stilul cotidian a dobândit astăzi prefixul inteligent, ceea ce înseamnă că a devenit mai sofisticat și mai feminin. Acest lucru înseamnă că este timpul să alegi eleganța cu o pălărie Willi Hats.

Cu cât trăsăturile faciale sunt mai mari, cu atât marginile modelului sunt mai largi și coroana este mai voluminoasă. Sarcina în acest caz este de a echilibra proporțiile. Cu cât fața este mai mică și mai sofisticată, cu atât este mai largă alegerea stilurilor. Când decizi să alegi eleganța, ține cont de propria ta construcție și chiar de înălțime. Poți alege un model de pălărie Willi Hats elegantă, cu o formă înaltă a coroanei și marginea îngustă, care va echilibra figura și chiar o va întinde vizual.

Pălărie Willi de vară cu bord îngust

O pălărie Willi de vară cu un bor îngust, drept, este plină de farmec franțuzesc. Odată ce o vei purta, vei descoperi că este perfectă pentru a te proteja de razele soarelui. Panglica sau accesoriul din jurul coroanei cilindrice este un element simbolic al eleganței. O astfel de pălărie poate fi purtată cu rochii ușoare din bumbac, cu bretele pe umăr, cu volane voluminoase și espadrile relaxate sau adidași simpli. Nu uita de buclele pufoase, nepăsătoare sau de o împletitură lejeră. Și, desigur, mai puțin machiaj. Imaginile idilice ale vieții suburbane, nu tolerează un machiaj complex, fiind potrivite doar genele voluminoase și buzele de zahăr. Un chic special este să porți pălăria cu vestă și pantaloni palazzo largi în maniera lui Coco Chanel, unul dintre primii designeri admiratori ai acestei pălării modeste.

Pălăria de vară Erias arată bine cu aspectul tineresc. Oferă o imagine relaxată și ușoară. Chiar dacă te decizi asupra unei rochii până la podea, pălăria de vară din material natural cu bor petrecut, amintește mai mult de un sundress decât de un ansamblu de seară. Este chiar mai bine dacă imaginea este completată de un blazer din țesătură ușoară de vară, supradimensionat. Orice ținută elegantă este, de asemenea, potrivită. În general, această pălărie este una dintre cele mai elegante, și se potrivește la fel de bine cu rochii, pantaloni scurți și orice altceva, pentru o imagine copleșitoare.

Pălării Willi de iarnă elegante

O pălărie cu o coroană plană cilindrică și o adâncitură specială de-a lungul perimetrului său, de mulți ani a aparținut exclusiv modei masculine și în principal stilului englezesc. Dar și fetele au fost cucerite de acest stil, pentru că pălăria se potrivește perfect imaginilor moderne pentru o ieșire elegantă la un eveniment. În ceea ce privește performanța simțită, pălăria Willi de iarnă se va potrivi perfect la costumele inteligente în maniera retro dandies din Londra. Iar în versiunea de vară este perfectă cu topsiders și tricouri simple. Nu uita de aspectul boem-distant sau, mai bine zis, ascunde-te în spatele ochelarilor de soare eleganți.

Categorii:
Afaceri · LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *