mai 18, 2021
603 Views
0 0

Alegerea celor mai bune spoturi led

Postat de

Categoria de spoturi led asigura o eficienta si o fiabiliate superioara altor corpuri de iluminat, fiind recomandata pentru o varietate de spatii interioare si exterioare. La ora actuala, spoturile LED  reprezinta cea mai populara sursa de iluminat, jucand un rol deosebit atat in iluminatul principal, cat si in cel ambiental sau decorativ.

Insa, pentru a face o alegere corecta, este important ca orice client Led – Star sa stie cum sa le aleaga, astfel incat sa ii asigure un iluminat eficient. Avand in vedere faptul ca in magazinul online exista atat de multe optiuni, este esential sa se cunoasca ce tip de spoturi led sa se utilizeze in functie de zona in care acestea se adreseaza. Astfel, investitia in spoturile LED nu doar ca va fi una inspirata, ci va atrage dupa sine o serie de avataje care nu pot fi oferite de sistemele de iluminat traditionale.

Tipuri de spoturi led

In functie de spatiile care se doresc sa fie luminate, se poate opta pentru spoturi led rotunde, dreptunghiulare sau imbracate cu aluminiu, dar si pentru spoturi fixe sau mobile, in functie de nivelul de control dorit. Fie ca sunt incastrabile, aplicate, orientabile incastrabile sau pentru exterior, spoturile led  produse intr-o gama variata de marimi si puteri pot creea ambientul ideal intr-un spatiu, castigand rapid primul loc in randul celor mai utilizate corpuri de iluminat.

De asemenea, spoturile de la Led – Star pot sa fie unidirectionale sau directionale, pentru interior sau pentru exterior – la spoturile unidirectionale, unda de lumina se concentreaza asupra unui punct fix, pe cand spoturile directionale sunt folosite pentru a evidentia anumite spatii, piese de mobilier, obiecte, atat in interior, cat si la exterior. Exista, de asemenea, acele spoturi – reflector, care au capacitatea de a ilumina un spatiu larg sau o incapere, fiind incastrate in tavan.

Tipuri de lumina la spoturile led

Un alt aspect foarte important atunci cand vine vorba de alegerea celor mai bune spoturi led se refera la tipul de lumina emis. In acest caz, spoturile led  se prezinta cu 3 tipuri de lumina frecvent utlizate in cele mai multe spatii si incaperi:

  • Lumina Alba Rece – folosita mai degraba in holurile mici, balcoane, in bucatarii sau in bai, conferind incaperii un aspect mai steril;
  • Lumina Alba Calda – foarte potrivita pentru spatii de relaxare precum dormitorul sau living-room, dar si pentru spatiile mari deschise, conferind o atmosfera calma, de confort;
  • Lumina Naturala – intrucat imita foarte bine lumina soarelui, este recomandata indeosebi pentru holuri, debarale, spatiile de lectura sau de lucru.

 

 

Nota finala a amenajarilor interioare

Extrem de versatile, spoturile led pot fi amplasate in orice loc. Ele pot constitui iluminatul principal, insa pot fi utilizate ca si nota finala a amenajarilor interioare. Este vorba de iluminatul decorativ cu spoturi care pot sublinia o anumita zona – intrarea, zona de luat masa, birourile, bordura unui tavan si nu numai – atunci cand sunt asociate cu alte corpuri de iluminat. Solutiile de montaj si instalare permit aplicarea lor atat pe tavan sau peretii oricarei incaperi din casa, cat si pe anumite piese de mobilier. Din oferta  Led – Star nu lipsesc spoturile performante, cu design modern si accesibile oricarui buget, care sprijina orice efort  de design interior.

Categorii:
Casa si Gradina
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *