ian. 12, 2021
1000 Views
0 0

Ar trebui sa puneti un covor in bucatarie?

Postat de

Când vă gândiți la pardoseala din bucătărie, probabil că mintea dvs. nu sare direct la covoare. Cu toate acestea, proprietarii nu ar trebui să se limiteze atât de repede la covoare în dormitor sau în zona de living. Când sunt plasate corect, covoarele pot aduce un plus minunat în orice bucătărie.

 

Iată câteva dintre cele mai mari avantaje ale utilizării unui covor în bucătăria dvs.:

Confortabil

Parchetul, vinilul și laminatul sunt trei dintre cele mai populare alegeri de pardoseală, pentru a fi utilizate într-un spațiu de bucătărie, datorită beneficiilor excelente impermeabile, durabile și vizuale. Dar imaginați-vă dacă ați putea îmbunătăți această opțiune de pardoseală și mai mult adăugând o cantitate imbatabilă de confort, printr-un covor?

Așezarea unui covor sau două în bucătăria dvs. mărește confortul zonei, creând o suprafață frumoasă, confortabilă și moale pentru picioare.

Colorat și distractiv

Covoarele vin într-o gamă uimitoare de culori, dimensiuni și imprimeuri, ceea ce înseamnă că există întotdeauna un stil care poate adăuga un element suplimentar de distracție spațiului dvs. de bucătărie.

Încălzire

Păstrați-vă picioarele calde și confortabile în lunile mai reci, așezând un covor moale pe podeaua bucătăriei.

 

Covoarele dintr-o bucătărie nu sunt pentru toată lumea. Iată câteva motive:

Se poate mișca

După cum am menționat, bucătăria este predispusă la umezeală. Prin urmare, covoarele de pe podea pot deveni alunecoase, atunci când sunt umede.

 

Reduceți riscul de mișcare și de căderi potențiale prin instalarea unor clești antiderapanți. Aceste tampoane mici și discrete mențin covorul împământat pe podea, ajutându-vă să mențineți o bucătărie sigură.

Diferite cerințe de curățare

Într-o bucătărie, nu este neobișnuit să apară scurgeri și mizerie și, uneori, astfel de resturi pot ajunge pe podea. Din acest motiv, unii proprietari nu vor risca să distrugă un covor sau să-și petreacă timp suplimentar curățându-l. Cu toate acestea, puteți atenua aceste probleme.

 

Este nevoie doar de puține cunoștințe despre cum să alegeți covorul potrivit pentru bucătărie.

Cele mai bune materiale pentru un covor de bucătărie

Un covor bun de bucătărie ar trebui să fie ușor de întreținut. Evaluați nevoile gospodăriei dvs. O casă cu trafic intens va avea nevoi diferite, față de o singură persoană sau o familie mică, mai puțin ocupată. Unele bucătării au nevoie de un covor care va trebui să facă față deversărilor, în timp ce altele vor avea nevoie de ceva mai puțin pretențios. Un covor lavabil vine în multe materiale diferite. Există unele pe care le puteți pune chiar în mașina de spălat. Altele necesită curățare și aspirare la fața locului.

 

Există trei moduri de a menține petele la minimum. În primul rând, alegeți un covor lavabil. Cele mai ușoare materiale de covor pentru îngrijire includ fibrele sintetice, cum ar fi nailonul și polipropilena. În al doilea rând, căutați materiale rezistente la pete. Fibrele naturale, cum ar fi iarba de mare și iuta, sunt ușor de întreținut, deoarece sunt rezistente la pete, în mod natural. În al treilea rând, alegeți un design care oferă variații în culori și modele. Vărsăturile și petele sunt mai vizibile pe un covor de culoare solidă.

sursa foto emag.ro

Categorii:
Casa si Gradina
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *