iul. 15, 2022
200 Views
0 0

Avantajele unui tub de tigara

Postat de

Folosirea unui aparat pentru a-ti face tigarile economiseste multi bani, iar calitatea produselor o poate imita adesea pe cea a tigarilor din pachete. Astfel, in prezent, aceste tuburi tigari sunt alegerea multor fumatori inraiti sau nu

De ce sa alegeti un tub de tigara?

Odata cu cresterea preturilor la tutun, multi oameni apeleaza la solutii alternative pentru a economisi niste bani. Alegerea unei  masini de tuburi  este de obicei primul pas catre economii mari.

Aceste aparate portabile mici iti permit sa iti faci propriile tigari in timp record. In cateva minute, poti rula un pachet intreg de tigari, fie manual, fie complet automat. In medie, economiile realizate la fiecare tigara sunt de 30% fata de pachetele de baza.

Majoritatea aparatelor sunt proiectate pentru a face tigari de dimensiuni de baza, dar unele modele pot face si tigari de 100 de ani pentru pasionati. Site-urile ofera multe modele, tine de tine sa alegi daca preferi varianta manuala sau cea electrica.

Manual sau electric?

Aparatele manuale exista de ani de zile pentru cei care prefera sa-si faca propriile tigari. Modelele au evoluat foarte mult in ultimii ani si unele ofera chiar aparate de tigari duble sau triple, pentru a economisi timp in timpul fabricatiei.

In functie de produsele preferate de confectionat si tuburile pentru tigari preferate, vei gasi neaparat modelul care ti se potriveste printre toate produsele disponibile. Unele aparate sunt chiar concepute pentru cei care prefera sa fumeze tigari de 100 de ani. Pretul unei masini manuale poate varia de la simplu la dublu in functie de dimensiune.

Aparatele de tubat electrice  au aparut ulterior pe piata, dar permit economii considerabile de timp. In medie, dureaza doar 5 minute pentru a face aproximativ douazeci de tigari fara efort. Majoritatea masinilor sunt compatibile cu tuburile standard.

Pentru a evita obtinerea unei tigari prea impachetate sau tutun putin prea volatil, este indicat sa folositi o masina pentru tubat cu piston care sa nu incalzeasca tutunul. Pretul depinde de model.

Alte produse din care sa alegi

Pentru a-ti putea face tigarile si a economisi bani, trebuie sa cumperi alte produse cu aparatul tau cu tuburi. Esentiale sunt tuburile si bineinteles tutunul.

Tuburile standard pot fi gasite la toate tutungeriile, dar unele produse precum tuburile Slim  iti permit sa economisesti bani la tutun datorita formatului lor redus. Pretul este foarte accesibil, de multe ori gasesti o suta de tuburi pentru cativa lei.

Tutunul depinde de preferintele tale personale, dar este recomandat sa optezi pentru tutun special pentru injectat. Daca ai cea mai mica indoiala, nu ezita sa intrebi un specialist. Pe langa tutun, poti alege si cateva accesorii in plus precum o cutie de tigari, o bricheta si umplerea acesteia cu gaz sau chiar un tamper pentru tutun.

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *